andreizr1 a scris:"romanii au bani"
in ce sens? ...
Romanii au bani.. si se vede din masinile pe care le cumpara... Tu de ce ai o masina care in curand va deveni o masina istorica? Intretinerea unei masini >= cu 20 de ani ajunge in 5 ani la costul de nou plus intretinerea a unei masini medii de fabricatie 2000+... sa nu mai spun de nervi si de consumul de benzina.. dar la noi e scuzabil.. e pasiune 😃
Cand am fost in mai in turcia, cele mai scumpe masini de pe sosea aveau... ce credeti?.. numar de romania
In Ankara, nu am vazut decat 3 masini de lux... si culmea parcate in fatza celui mai mare hotel de acolo si erau 2 porshane, un corvette. In Bucuresti porsche e deja masina comuna, iar corvette daca s-ar gasi usor la dealeri ar fi la fel de multe...
Deci romanul are bani de masini... si am vazut mentalitatea asta de multe ori... salarii in familie de 10-12 mil dar omu isi aduce passat sau A6 din germania.. chiar daca nu-i permite costurile de revizie dupa aia...
Concluzie... majoritatea romanilor isi iau masina de toti banii pe care ii pot strage la un moment dat.. (aici e vorba de clasa medie.. nu de top 300 capital 😉 )
PS: scuze de offtopic, dar am acumulat multe picaturi pe tema asta.. si acum s-a varsat paharul 😳