- andreib333
- OP
- 1 mesaje
- din 15 Jul 2007
- Astra 1.4
- Brasov
andreib333
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Astra 1.4
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 15 Jul 2007
- Mesaj Privat
In data de 21 mai 2007 am dat comanda la un opel astra h facelift, motor 1.4. Pana aici toate bune... Mi s-a promis termen de livrare data de 15 iulie. A trecut termenul si dealerul tot m-a amanat...ba 20 iulie...ba 20 august Bun! Mi-am zis macar sa profit si sa-mi pun comenzi pe volan(un mic moft). M-am dus la dealer si l-am rugat sa-mi faca acest moft(pe banii mei bineinteles). Surpriza a fost cat mai neplacuta...'Nu se poate!'
Ceea ce vreau eu sa stiu...ce sa fac sa obtin si eu un avantaj de pe urma intarzierii? Precizez ca tot ceea ce vreau este sa mai adaug ceva la masina intrucat are doar echipare enjoy simplu! Sunt dispus sa platesc dar mi se tot raspunde ca nu se poate! Astept raspunsurile voastre!
Ceea ce vreau eu sa stiu...ce sa fac sa obtin si eu un avantaj de pe urma intarzierii? Precizez ca tot ceea ce vreau este sa mai adaug ceva la masina intrucat are doar echipare enjoy simplu! Sunt dispus sa platesc dar mi se tot raspunde ca nu se poate! Astept raspunsurile voastre!
- Vios40
- **
- 409 mesaje
- din 15 Apr 2007
- Rekord 1987 2.3D LS
- Bucuresti
Vios40
- Mesaje scrise: 409
- Masina: Rekord 1987 2.3D LS
- Cont inregistrat: 15 Apr 2007
- Mesaj Privat
Cred cã pentru început era bine dacã cãutai subiecte similare aºa descopereai https://www.clubopel.com/viewforum.php?f=37 unde era locul acestui subiect nu?
- indy
- 1,087 mesaje
- din 22 Feb 2007
- Astra 2007 Z17DTL
- Bucuresti
indy
- Mesaje scrise: 1,087
- Masina: Astra 2007 Z17DTL
- Cont inregistrat: 22 Feb 2007
- Mesaj Privat
- eu
- 712 mesaje
- din 15 Jun 2004
- Astra 2006 Z16XEP
- Bucuresti
eu
- Mesaje scrise: 712
- Masina: Astra 2006 Z16XEP
- Cont inregistrat: 15 Jun 2004
- Mesaj Privat
- bogdanbratescu
- **
- 410 mesaje
- din 23 Aug 2005
- Bucuresti
bogdanbratescu
- Mesaje scrise: 410
- Masina:
- Cont inregistrat: 23 Aug 2005
- Mesaj Privat
- orinoco
- **
- 251 mesaje
- din 30 Oct 2006
- Corsa 2004 Z13DT
orinoco
- Mesaje scrise: 251
- Cont inregistrat: 30 Oct 2006
- Mesaj Privat
andreib333 a scris:In data de 21 mai 2007 am dat comanda la un opel astra h facelift, motor 1.4. Pana aici toate bune... Mi s-a promis termen de livrare data de 15 iulie. A trecut termenul si dealerul tot m-a amanat...ba 20 iulie...ba 20 august Bun! Mi-am zis macar sa profit si sa-mi pun comenzi pe volan(un mic moft). M-am dus la dealer si l-am rugat sa-mi faca acest moft(pe banii mei bineinteles). Surpriza a fost cat mai neplacuta...'Nu se poate!'
...pai daca masina a iesit din fabricatie....nu se mai poate adauga nimic pe echiparea masinii...
..poti apoi sa faci "after-sale"...dar sa nu contravina garantiei.
Asa ca ...limiteaza pretentiile la accesorii de genul kit de siguranta ( triunghi, trusa, stingator), alarma, presuri, sepci , genti, pixuri, si alte marafeturi