Dum 05 Jan, 2014 4:50 pm
...mah .......... nu mai cititi postari in diagonala si viteza !
......,,cineva,, eu am fost si am ,,estimat,, 50 lei ( eventual cu ceva mai mult) strict sudurile in ideea in care proprietarul ( Cristian Arnautu) se ocupa de manopera (demontat/montat) ca tot am vazut ca a inceput.( am specificat asta intr-o postare anterioara)
Am ramas cu nelamurirea ca nu am inteles ce vrea sa faca de fapt ! Traversa in cauza o schimbi cind ori e ,,coapta,, rau ( mai rar) ...ori i-ai tras una incat ,,refacerea,, ei nu merita munca.
Postarea aflandu-se insa la o sectiune ,,tuning,, numai el stie ce planuieste ca din cat vad din poze , traversa pare ok.
In alta ordine de idei inca sint in dubiu ca traversa aia e sudata cap-coada insa daca omul asa spune , atunci asa o fi. Cu o alta bucata de la dezmembrari in mana, tu crezi ca eu as sta sa mai desfac aripi daca tot vorbim de suduri ? Ii puneam la dispozitie la proprietar scule sa-si demonteze ce doreste, cind aveam front de lucru asigurat , veneam cu flexul si o taiam jos lasand ,,2 degete,, din capetele vechii traverse ( sa nu afecteze ulterior caldura sudurii vopseaua de pe aripa) si urgent o sudam pe cealalta taiata in prealabil corespunzator. Cat sa ceri pentru citeva puncte de sudura la un rahat de traversa ?
Evident, daca imi lasa cheile de la masina si imi spunea ca vine dupa masina a doua zi , da , clar, altul era ,,scorul,,.