- lorenzo1975
- OP
- 5 mesaje
- din 11 Dec 2013
- Vectra 1997 X16XEL
- Italia
lorenzo1975
- Mesaje scrise: 5
- Masina: Vectra 1997 X16XEL
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 11 Dec 2013
- Mesaj Privat
Va salut! Posed un Opel Vectra din 1997,110.000 km,model CD,cumparat cu nici o luna inainte ....avand montat un casetofon de serie Philips Car 400....acuma intrebarea mea este:
-am cumparat dupa Ebay un VDO CDR 500,care se spune ca este compatibil cu toate modelele Opel-inclusiv cu comenzile de pe volan,trip,etc!
ESTE SAU NU COMPATIBIL cu modelul meu de masina?
Am niste indoieli ptr ca pe cardul pe care am codul casetofonului mai am 2 coduri:
-codul motorului;
-codul de siguranta;
care efectiv nu stiu la ce folosesc....si daca folosesc ptr deblocarea/blocarea motorului-dupa ce montez noul Cd player mai functioneaza?
Va multumesc anticipat ptr raspunsurile voastre.....eventual luminati-ma si pe mine la ce folosesc celelalte 2 coduri si cum se folosesc!
-am cumparat dupa Ebay un VDO CDR 500,care se spune ca este compatibil cu toate modelele Opel-inclusiv cu comenzile de pe volan,trip,etc!
ESTE SAU NU COMPATIBIL cu modelul meu de masina?
Am niste indoieli ptr ca pe cardul pe care am codul casetofonului mai am 2 coduri:
-codul motorului;
-codul de siguranta;
care efectiv nu stiu la ce folosesc....si daca folosesc ptr deblocarea/blocarea motorului-dupa ce montez noul Cd player mai functioneaza?
Va multumesc anticipat ptr raspunsurile voastre.....eventual luminati-ma si pe mine la ce folosesc celelalte 2 coduri si cum se folosesc!
- 34KLA
- 4,360 mesaje
- din 08 Sep 2004
- Corsa 2008 Z13DTJ
- Dolj
34KLA
- Mesaje scrise: 4,360
- Masina: Corsa 2008 Z13DTJ
- Cont inregistrat: 08 Sep 2004
- Mesaj Privat
Se scoate casetofonul si in locul lui montezi cdplayerul. Daca cd-playerul nu este codat sau ai radio code de la el merge fara probleme.
legat de carpass-ul masini(cardul cu coduri):
-codul motorului(security code) ramane sa il folosesti pentru immo si alte programari.
-radio code va fi cel de la cdplayer(daca il ai)
legat de carpass-ul masini(cardul cu coduri):
-codul motorului(security code) ramane sa il folosesti pentru immo si alte programari.
-radio code va fi cel de la cdplayer(daca il ai)
- lorenzo1975
- OP
- 5 mesaje
- din 11 Dec 2013
- Vectra 1997 X16XEL
- Italia
lorenzo1975
- Mesaje scrise: 5
- Masina: Vectra 1997 X16XEL
- Cont inregistrat: 11 Dec 2013
- Mesaj Privat