eddiy
- Mesaje scrise: 18
- Masina: Vectra 2001 y20dth
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 26 Jul 2009
- Mesaj Privat
verificat: furtune care intra si ies in caloriferul din habitaclu..fierbinti,calorifer care in prealabil am incercat sa-l curat cu solutie de sare de lamaie,apoi calgon..rezultat..apa curata..
-pompa de apa NOUA ,HEPU ,...termostat NOU,-Vernet,functioneaza in parametrii...
-servomotoarele comuta traseele ,de aer intre ele,comuta cald-rece, veficat circuit de vacuum care comanda clapeta de recirculare..functional.
-treptele de ventilatie funtctioneaza TOATE,perechea de tranzistori Darlington din blocul de comanda al ventilatorului in regula..
-verificat constinuitate cablaj-mufe in blocul de clima,ok..verificat trasee,lipituri reci in blocul de clima,nici o problema..,blocul de clima zic eu aparent in regula.
-antigel in vas ..destul,..de pierdut nu pierde.,si acesta inlocuit cu unul de calitate recent..
-nu am desfacut caloriferul din habitaclu ,INSA daca bag mana atat cat incape prin locul ramas liber in urma demontarii consolei din bord plasticul ala de deasupra lui frige..
-cat erau 10-12 grade afara facea fatza ,baga cat de cat,cum ridica apa putin pe albastru incepea sa bage (recirculare/tr. max) suficient cat sa se incalzeasca..
-azi noapte drum mai lung,temp sub 0 ,in masina cancer 😢
-carton la grila sa ridice mai repede,sta la 90 si un pic apa constant..la fel..
- ce as putea sa mai verific , va rog dati-mi o parere ca ii dau foc... 😠
- Iscander_88
- **
- 421 mesaje
- din 02 Sep 2007
- Vectra 1999 Y16XE
- Constanta
Iscander_88
- Mesaje scrise: 421
- Masina: Vectra 1999 Y16XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 02 Sep 2007