Black1e
- Mesaje scrise: 19
- Masina: Frontera 2002
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 01 Jun 2013
- Mesaj Privat
Buna ziua..Sunt posesorul unui Opel Frontera B 85 kw 2002 2.2 DTI de anul trecut si am semnalat niste probleme la cutia de viteze.In treptele 1 si 3 imi "agata" iar in marsarier imi intra foarte greu.Azi am mers la o mica plimbare pe zapada si surpriza..dintr-o data am auzit un carait dupa care masina a incetinit.Acum o bag in viteza dar nu pleaca de pe loc.Imi puteti spune ce parte a ambreiajului ar trebui schimbata,sau trebuie comandat intreg kitul? Multumesc anticipat!
- SUPERDRAGOS
- 2,664 mesaje
- din 24 Aug 2007
- Frontera 2001 3.O DI
- Bucuresti
SUPERDRAGOS
- Mesaje scrise: 2,664
- Masina: Frontera 2001 3.O DI
- Cont inregistrat: 24 Aug 2007
- Mesaj Privat
- flavicx
- **
- 198 mesaje
- din 29 Jan 2011
- Frontera 2002 Y22DTH
- Alba
flavicx
- Mesaje scrise: 198
- Masina: Frontera 2002 Y22DTH
- Cont inregistrat: 29 Jan 2011
- Mesaj Privat
Black1e
- Mesaj Privat
Black1e
- Mesaj Privat
Edit: Am dus masina la un mecanic si mi-a schimbat discul de ambreiaj,spunandu.mi ca doar acesta este defect.Insa in viteza tot nu intra iar de pe loc tot nu pleaca.I-am spus sa arunce o privire la cutia de viteze si surpriza din nou )...Mi-a spus ca sincronul e dus si pot comanda doar unul original.Imi puteti spune un pret pentru aceasta piesa si un site de pe care sa il pot comanda? Multumesc anticipat!
- SUPERDRAGOS
- 2,664 mesaje
- din 24 Aug 2007
- Frontera 2001 3.O DI
- Bucuresti
SUPERDRAGOS
- Mesaje scrise: 2,664
- Masina: Frontera 2001 3.O DI
- Cont inregistrat: 24 Aug 2007
- Mesaj Privat
Ma indoiesc ca ii va da de cap..Si ma indoiesc si mai tare ca e sincronul.In orice caz,daca e din cutie,mai bine o schimbi cu totul.
PS-si vezi ca "EDIT" e cand modifici mesajul,nu cand faci altul..Merge sa-l editezi timp de 1 ora,apasand (evident)pe "EDIT" (coltul din dreapta sus,langa semnul exclamarii)
PS-si vezi ca "EDIT" e cand modifici mesajul,nu cand faci altul..Merge sa-l editezi timp de 1 ora,apasand (evident)pe "EDIT" (coltul din dreapta sus,langa semnul exclamarii)