florinike- Suspendat
- 1,582 mesaje
- din 22 Feb 2005
- Astra 2001 Z20LET
- Bucuresti
florinike- Mesaje scrise: 1,582
- Masina: Astra 2001 Z20LET
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Feb 2005
- Mesaj Privat
Am vazut ca mai toata lumea vrea stickere.....vrea sa isi puna ceva distinctiv pe masina pentru a fi recunoscut pe strada.....so....
majoritatea vroiau sa fie altfel, pe alte culori, cu o anumita sigla.....
Propun ca aici si doar aici sa fie postate propuneri despre sigle si cum anume ati vrea sa arate???
De asemenea cei ce au cunostinte la firme specializate poate ne dau o mana de ajutor.....
In speranta ca nu am suparat adminul sau moderatorii (in cazul in care am facut-o imi cer scuze) ....al vostru....florinike......
Zici ca sunt candidat la presedentie....
majoritatea vroiau sa fie altfel, pe alte culori, cu o anumita sigla.....
Propun ca aici si doar aici sa fie postate propuneri despre sigle si cum anume ati vrea sa arate???
De asemenea cei ce au cunostinte la firme specializate poate ne dau o mana de ajutor.....
In speranta ca nu am suparat adminul sau moderatorii (in cazul in care am facut-o imi cer scuze) ....al vostru....florinike......
Zici ca sunt candidat la presedentie....
florinike- Suspendat
- 1,582 mesaje
- din 22 Feb 2005
- Astra 2001 Z20LET
- Bucuresti
- Mesaj Privat
- pratmin
- **
- 401 mesaje
- din 21 Sep 2004
- Agila 2002 Z12XE
- Comanesti
pratmin
- Mesaje scrise: 401
- Masina: Agila 2002 Z12XE
- Cont inregistrat: 21 Sep 2004
- Mesaj Privat
- VectraDTI
- 685 mesaje
- din 10 Dec 2004
- Bucuresti
VectraDTI
- Mesaje scrise: 685
- Masina:
- Cont inregistrat: 10 Dec 2004
- Mesaj Privat
kata- Suspendat
- 586 mesaje
- din 06 Jul 2004
kata- Mesaje scrise: 586
- Cont inregistrat: 06 Jul 2004
- Mesaj Privat
Oameni buni ..
Sa ne gandim un picutzel ...
cred ca sigla deja o avem, in stanga sus pe orice pagina de pe acest forum ... iar daca se gaseste cineva sa o faca pe ceva trasparent si care sa se poate lipi pe luneta in coltzul stanga sus/jos, dreapta sus/jos .. undeva unde sa cadem de acord impreuna (da da da, k un fel de uniforma), dar pe interior ... cred ca ar fi bestial ... in asha fel popularizezi forumul acesta, ne recunoastem toti dupa pozitia si stickerul respectiv ... si cred ca da si al draqu de bine pe orice fel de opel ... daca mai e si transparent, se vede doar sigla si textul ... sii nu cred ca incurca pe nimeni ....
Ce zicetzi, opelishtilor ?
Sa ne gandim un picutzel ...
cred ca sigla deja o avem, in stanga sus pe orice pagina de pe acest forum ... iar daca se gaseste cineva sa o faca pe ceva trasparent si care sa se poate lipi pe luneta in coltzul stanga sus/jos, dreapta sus/jos .. undeva unde sa cadem de acord impreuna (da da da, k un fel de uniforma), dar pe interior ... cred ca ar fi bestial ... in asha fel popularizezi forumul acesta, ne recunoastem toti dupa pozitia si stickerul respectiv ... si cred ca da si al draqu de bine pe orice fel de opel ... daca mai e si transparent, se vede doar sigla si textul ... sii nu cred ca incurca pe nimeni ....
Ce zicetzi, opelishtilor ?
remusnrs
- Mesaje scrise: 89
- Masina:
- Cont inregistrat: 13 Dec 2004
- Mesaj Privat
- pratmin
- **
- 401 mesaje
- din 21 Sep 2004
- Agila 2002 Z12XE
- Comanesti
pratmin
- Mesaj Privat
@kata - Subscriu.
Sigla o avem, si chiar sticker-ul trebuie sa corespunda cu sigla acestui forum, care ne reprezinta si invers; si chiar este ok, mie imi place si se poate incadra foarte bine in dimensiuni omenesti (adica daca ar fi liniar ceva gen sigla&clumopel.com, cred ca scade din atractie si vizibilitate.
Ca si culoare, as opta pentru gri metal, denota stabilitate in timp si spatiu...
Sigla o avem, si chiar sticker-ul trebuie sa corespunda cu sigla acestui forum, care ne reprezinta si invers; si chiar este ok, mie imi place si se poate incadra foarte bine in dimensiuni omenesti (adica daca ar fi liniar ceva gen sigla&clumopel.com, cred ca scade din atractie si vizibilitate.
Ca si culoare, as opta pentru gri metal, denota stabilitate in timp si spatiu...
- Corvin
- **
- 193 mesaje
- din 18 Mar 2005
- Bucuresti
Corvin
- Mesaje scrise: 193
- Masina:
- Cont inregistrat: 18 Mar 2005
- Mesaj Privat
kata- Suspendat
- 586 mesaje
- din 06 Jul 2004
- Mesaj Privat
- roBERT
- 1,724 mesaje
- din 08 Mai 2004
- Astra 2002 Z20LET
- Bucuresti
roBERT
- Mesaje scrise: 1,724
- Masina: Astra 2002 Z20LET
- Cont inregistrat: 08 Mai 2004
- Mesaj Privat
- DnI
- **
- 236 mesaje
- din 01 Aug 2004
- Astra 2009 z19dth
- Bucuresti
DnI
- Mesaje scrise: 236
- Masina: Astra 2009 z19dth
- Cont inregistrat: 01 Aug 2004
- Mesaj Privat
florinike- Suspendat
- 1,582 mesaje
- din 22 Feb 2005
- Astra 2001 Z20LET
- Bucuresti
- Mesaj Privat
Ok...vad ca din ce in ce mai multa lume isi da interesul....
Hai sa trecem totusi la un alt nivel... ..vreau ca fiecare persoana care are cat de cat o idee sa o prezinte...nu ma refer neaparat la o imagine cum am facut eu pentru ca nu foarte multi se descurca in Flash MX sau Corel Draw.....asa ca.....
Fiecare sa dea cate o idee de cum vrea sa arata si culorile mai multe detalii asupra formelor si colturilor si eu incerc sa le fac dupa ceea ce imi spuneti voi.....
Deci ce parere aveti....
Hai sa trecem totusi la un alt nivel... ..vreau ca fiecare persoana care are cat de cat o idee sa o prezinte...nu ma refer neaparat la o imagine cum am facut eu pentru ca nu foarte multi se descurca in Flash MX sau Corel Draw.....asa ca.....
Fiecare sa dea cate o idee de cum vrea sa arata si culorile mai multe detalii asupra formelor si colturilor si eu incerc sa le fac dupa ceea ce imi spuneti voi.....
Deci ce parere aveti....
- maiandrei
- 4,710 mesaje
- din 20 Dec 2004
- Insignia 2018 B20DTH
- Bucuresti
maiandrei
- Mesaje scrise: 4,710
- Masina: Insignia 2018 B20DTH
- Cont inregistrat: 20 Dec 2004
- Mesaj Privat
kata- Suspendat
- 586 mesaje
- din 06 Jul 2004
- Mesaj Privat
@maiandrei : Superbe ... a doua si a treia mi se par cele mai bestiale ... , poate chiar cea de a doua ar fi cea mai potrivita sa fie cea aleasa ...
Exact la logoul site-ului ma gandeam si eu, si , asha cum am mai spus , este cea mai potrivita pana la urma, ca doar reprezinta site-ul .. un sticker doar cu adresa era ceva impersonal, care nu definea deloc calitatea de membru a clubului asta, ci mai degraba ar fi fost o reclama la un produs, ceva ...
Adminii .. va rog sa nu-mi stergetzi post-ul sau, mai rau, userul ... pana la urma voi ati facut ( intr-un fel sau altul ) logoul care e chiar bestial si cred ca cel putin 90 % din userii activi de pe acest forum considera ca ar fi cel mai potrivit logo / design pentru a "populariza" site-ul ... si de ce nu, pentru a ne recunoaste intre noi pe strada...
Peace man .
Exact la logoul site-ului ma gandeam si eu, si , asha cum am mai spus , este cea mai potrivita pana la urma, ca doar reprezinta site-ul .. un sticker doar cu adresa era ceva impersonal, care nu definea deloc calitatea de membru a clubului asta, ci mai degraba ar fi fost o reclama la un produs, ceva ...
Adminii .. va rog sa nu-mi stergetzi post-ul sau, mai rau, userul ... pana la urma voi ati facut ( intr-un fel sau altul ) logoul care e chiar bestial si cred ca cel putin 90 % din userii activi de pe acest forum considera ca ar fi cel mai potrivit logo / design pentru a "populariza" site-ul ... si de ce nu, pentru a ne recunoaste intre noi pe strada...
Peace man .
- pratmin
- **
- 401 mesaje
- din 21 Sep 2004
- Agila 2002 Z12XE
- Comanesti
pratmin
- Mesaj Privat
- 4EST
- 686 mesaje
- din 30 Apr 2004
- Brasov
4EST
- Mesaje scrise: 686
- Masina:
- Cont inregistrat: 30 Apr 2004
- Mesaj Privat
- VectraDTI
- 685 mesaje
- din 10 Dec 2004
- Bucuresti
VectraDTI
- Mesaje scrise: 685
- Masina:
- Cont inregistrat: 10 Dec 2004
- Mesaj Privat
@maiandrei: sunt exact ceea ce trebuie. arata fff bine. ceva transparent si cu scrisul pe argintiu, care sa se lipeasca pe luneta, pe dinauntru. eu zic sa ramanem la modelul asta (reprezinta exact logoul forumului) si sa ne apucam de treaba sa le facem.
ps: as vrea totusi ceva un pic mai mic (discret) decat cel pus de tine pe geam (ceva de genul cat o cartela de telefon)
ps: as vrea totusi ceva un pic mai mic (discret) decat cel pus de tine pe geam (ceva de genul cat o cartela de telefon)
florinike- Suspendat
- 1,582 mesaje
- din 22 Feb 2005
- Astra 2001 Z20LET
- Bucuresti
- Mesaj Privat
- DnI
- **