exodum
- Mesaje scrise: 73
- Masina: Astra 1992 16nz
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 23 Feb 2013
- Mesaj Privat
o idee de service in constanta, am nevoie sa schimb pragurile si putina tabla la roata spate, fara sfera service, detin pragurile doar schimbate, la sfera mi-au cerut 12 mil. consider ca sudura nu e in aur ; e de munca dar ma refer doar la treaba de sudura, dezechipez eu masina in zona suduri.
fara sudori cu tuburi de acetilena, asta o pot face eu.
fara sudori cu tuburi de acetilena, asta o pot face eu.
valah
- Masina: Insignia 2012
- Cont inregistrat: 16 Oct 2007
- Mesaj Privat
salut, hotii mi-au furat capacelul de la surubul de tractiune de pe bara fata; urmarea e clara: caut sa cumpar un altul;poate se potriveste si culoarea:gri sobolan.As mai avea nevoie si de vreo 100 g de vopsea din aceeasi nuanta, ca sa-l vopsesc si sa mai trag niste retusuri pe bara. se gaseaste un samaritean printre voi? Unul care va fi si rasplatit, fireste, nu ca in Biblie...
- mikyboy
- 5,734 mesaje
- din 08 Dec 2006
- Insignia 2014 A20TDH
- Sibiu
mikyboy
- Mesaje scrise: 5,734
- Masina: Insignia 2014 A20TDH
- Cont inregistrat: 08 Dec 2006
- Mesaj Privat
13nicu- Suspendat
- 1,487 mesaje
- din 17 Dec 2012
- Astra 2002 hatch y17dt
- Bihor
13nicu- Mesaje scrise: 1,487
- Masina: Astra 2002 hatch y17dt
- Cont inregistrat: 17 Dec 2012
- Mesaj Privat
..... pe mine m-au ajutat hotii ! Ma tot pregateam sa dau jos de pe portbagaj inscrisul ala cu Astra si 1.7 si intr-o dimineata nu l-am mai gasit ......mi-au lasat niste urme de buretel lipicios dar n-au zgariat nimic. A iesit frumos cu putina benzina. Partea proasta e ca au fost mai harnici de atat si mi-au furat si soclul din bara ce lumineaza numarul de inmatriculare. Am fost la 3 dezmembrari si culmea , nu-mi dau soclul doar daca cumpar bara intreaga ! ! ! Ca cica el cum mai vinde bara fara soclul ala ! Incredibil ! ...deocamdata circul asa .....
valah
- Masina: Insignia 2012
- Cont inregistrat: 16 Oct 2007
- Mesaj Privat