1. ce instalatie trebuie sa aibe dintre cele 3 tipuri [cu o singura mufa(cuplata la cea din portbagaj) sau cu mai multe mufe +relee]?
2. ce tip de carlig dintre cele 2 se potriveste la masina mea (curbat sau drept)?
3. este posibil sa am deja releele montate pe instalatia masinii daca am CB si CC?
4. imi va aparea martorul in bord la tractarea rulotei ?
5. cum se numeste mufa aceea rotunda care trebuie sa o mufez la cea din portbagaj sau unde pot gasii sa o cumpar in caz ca o sa iau intalatia cu alt tip de mufa (doar daca trebuie musai instalatia cu relee) ?
6. cati pini va trebuii sa aibe priza pt rulota(pe langa semnale si stopuri va trebuii sa alimentez pt frigider,lumini si incarcatul bateriei la rulota)?
Parca am inebunit ,de o luna studiez forumurile ,am fost si la opel iar acestia mi-au zis ca pt rulota trebuie o instalatie speciala care tre sa o cumpar de noua(probabil ca de la ei),nici nu mai stiu pe cine sa intreb 😢.
Atasat aveti pozele cu mufa care o am in portbagaj,cele 2 tipuri de carlige si cele 3 tipuri de instalatie . Sper ca am fost destul de explicit.
In caz ca ma poate ajuta cineva care a montat asa ceva ii multumesc anticipat.