- lucio85
- 4,964 mesaje
- din 14 Feb 2010
- Astra 2010 a17dtr
- Gorj
lucio85
- Mesaje scrise: 4,964
- Masina: Astra 2010 a17dtr
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 14 Feb 2010
- Mesaj Privat
- mariusgmg
- 4,101 mesaje
- din 20 Mar 2008
- Vectra 2001 Z18XE
- Iasi
mariusgmg
- Mesaje scrise: 4,101
- Masina: Vectra 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 20 Mar 2008
- Mesaj Privat
opelvn- Suspendat
- 529 mesaje
- din 06 Aug 2006
- Vrancea
opelvn- Mesaje scrise: 529
- Masina:
- Cont inregistrat: 06 Aug 2006
- Mesaj Privat
test facut in ELVETIA 2011 IN DREAPTA SE DOWNLOADEAZA testul PEWAG SI RUD sant cele mai bune cotate in test
http://www.tcs.ch/de/test-s.../schneeketten.php
- andrei_jr80
- **
- 122 mesaje
- din 07 Mai 2008
- Sibiu
andrei_jr80
- Mesaje scrise: 122
- Masina:
- Cont inregistrat: 07 Mai 2008
- Mesaj Privat
Ca si model de lant, se pot folosi si cele tip scarita dar acestea prezinta o aderenta scazuta. Lantul tip H la care-i mai spunem si romb sau Y sunt net superioare deoarece datorita modelului in permanenta intre roata si drum exista acest accesoriu, iar prin forma sa se evita si derapajul lateral, lucru f important.
Se vorbea la inceput de un ciorap peste anvelopa, sunt f usoare, material textil performant si rezistent cu insertii de fire de otel care confera o aderenta f mare pe asfalt inghetat, gheata sau pe zapada proaspat cazuta, ca si ciorapul peste bocanci. Parerea mea personala este alta despre acestea.
Sa nu uitam de lanturile care se monteaza singure pe roata, dedicate persoanelor comode, femeilor si pretentiosilor.
Lucrez la un producator mentionat mai sus si pentru orice detaliu va stau la dispozitie cu mare placere. Va salut si la multi kilometrii fara evenimente.
- inspectoratul
- 751 mesaje
- din 11 Feb 2008
- Vectra 2001 Z18XE
- Timis
inspectoratul
- Mesaje scrise: 751
- Masina: Vectra 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 11 Feb 2008
- Mesaj Privat
Am folosit eu ciorap dinala, capatat de la un amic ce a primit vreo 20 perechi ca si mosta. Pe zapada ... derapaje peste derapaje, pe gheata, spectacol. Patinezi dar ai totusi un control, similar cauciucurilor de vara pe zapada 😊
Ca si rezistenta, l-am ferfelit in 10 minute de dat cu frana de mana, dar banuiesc ca in caz de nevoie iti faci treaba cu el cat sa ajungi intr-un loc sigur de oprit s.a.m.d. Marea dilema cu ciorapii astia e ca toata lumea crede ca ii pui pe roti si pleci la plimbare (multe firme ii si prezinta asta), de fapt ei sunt pentru trasee foarte scurte si numai in caz de necesitate ... ingheata si trebuie sa mergi 2km ... Daca nu ma insel aia cu care ne-am dat noi erau garantati pana la 20km/h pentru o distanta de minim 5, maxim 50km 😊
- andrei_jr80
- **
- 122 mesaje
- din 07 Mai 2008
- Sibiu
andrei_jr80
- Mesaje scrise: 122
- Masina:
- Cont inregistrat: 07 Mai 2008
- Mesaj Privat