- andreidragosflorin
- OP
- 60 mesaje
- din 25 Feb 2012
- Vectra 2001 z18xe
- Iasi
andreidragosflorin
- Mesaje scrise: 60
- Masina: Vectra 2001 z18xe
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 25 Feb 2012
- Mesaj Privat
Salutare ! cred eu ...am o mare problema cu cutia de viteze automata . Motorul este z18xe si cutia AF132II17/20/22 [asa scria in OP-COM] . Problema intervine cand cuplez treapta Drive si mai exact are plecarea foarte greoaie de pe loc [banuiesc ca ramane blocata intr-o treapta superioara] , fiind nevoit sa folosesc treptele 1 2 si 3 care functioneaza perfect. La rece pe o perioada scurta treapta Drive functioneaza perfect . In bord am afisat Check engine si cheita de sevice ; uneori amandoua alteori cand una cand alta.
Mentionez ca becurile respective din bord se aprindeau de 3 luni incoace , problema cu cutia fiind de 1 saptamana. Am facut diagnoza cu OP-COM si mi-a dat codul de eroare P1895-8 [ circuit cuplu defect - prezent]. Nivelul de ulei la cutie e bun ..uleiul pare curat .. scurgeri nu are ..... am mai verificat-o pe tester de 3 ori in decursul a 2 ani si nu a indicat nici o eroare . Intrebarea mea este cu ce as putea sa incep sa verific in ordine practica inainte de a da jos cutia sa o schimb pe manuala? ... va multumesc anticipat
Mentionez ca becurile respective din bord se aprindeau de 3 luni incoace , problema cu cutia fiind de 1 saptamana. Am facut diagnoza cu OP-COM si mi-a dat codul de eroare P1895-8 [ circuit cuplu defect - prezent]. Nivelul de ulei la cutie e bun ..uleiul pare curat .. scurgeri nu are ..... am mai verificat-o pe tester de 3 ori in decursul a 2 ani si nu a indicat nici o eroare . Intrebarea mea este cu ce as putea sa incep sa verific in ordine practica inainte de a da jos cutia sa o schimb pe manuala? ... va multumesc anticipat
Cbogdan88
- Mesaje scrise: 31
- Masina: Vectra 2001 x16xel
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 17 Oct 2013
- Mesaj Privat
- andreidragosflorin
- OP
- 60 mesaje
- din 25 Feb 2012
- Vectra 2001 z18xe
- Iasi