catalinhd
- Mesaje scrise: 10
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 24 Apr 2007
- Mesaj Privat
Salut tuturor,am o problema cu inchiderea centralizata (cred eu).
Nu pot sa inchid de la usa soferului si portbagajul.Trebuie sa le inchid separat.Daca inchid de la portbagaj,se inchid si usile e ok,dar de la usa soferului se inchid doar usile
Am auzit ca trebuie sa fie incuietoarea de la portbagaj intr-o anumita pozitie pentru a avea comanda totala asupra inchiderii de la usa soferului.
Daca stie cineva mai mult despre ce as putea face sa revina la normal va rog spuneti-mi si mie.Am uitat sa va spun ca nu-mi mai merge nici inchiderea de la telecomanda alarmei doar deschiderea si bineinteles se deschid doar usile.
Merci.
Nu pot sa inchid de la usa soferului si portbagajul.Trebuie sa le inchid separat.Daca inchid de la portbagaj,se inchid si usile e ok,dar de la usa soferului se inchid doar usile
Am auzit ca trebuie sa fie incuietoarea de la portbagaj intr-o anumita pozitie pentru a avea comanda totala asupra inchiderii de la usa soferului.
Daca stie cineva mai mult despre ce as putea face sa revina la normal va rog spuneti-mi si mie.Am uitat sa va spun ca nu-mi mai merge nici inchiderea de la telecomanda alarmei doar deschiderea si bineinteles se deschid doar usile.
Merci.
sefmars
- Mesaje scrise: 0
- Masina: Vectra 1997
- Cont inregistrat: 29 Mai 2007
- Mesaj Privat
gokey
- Mesaje scrise: 32
- Masina:
- Cont inregistrat: 04 Jul 2007
- Mesaj Privat
catalinhd
- Mesaj Privat
catalinhd
- Mesaj Privat
sefmars a scris:am patit si eu asa , am incuiat portbagajul in timp ce era descuiata masina , dar dupa ce am descuiat-o si am descuiat si portbagajul a revenit la normal, ideea e sa fie toate usile descuiate , dar inchise cand descui portbagaj , dupa care ar trebui sa mearga din telecomanda
Am incercat dar nu merge
Oricum mersi de informatie.
- cristina1211
- **
- 113 mesaje
- din 09 Nov 2009
- Agila 2001 z12xe
- Buzau
cristina1211
- Mesaje scrise: 113
- Masina: Agila 2001 z12xe
- Cont inregistrat: 09 Nov 2009
- Mesaj Privat
Va rog sa-mi ajutati un prieten care are Opel Vectra 1.7TDI si are urmatoarea problema:
La luarea contactului se blocheaza usa. Altfel spus mai pe larg trebuie sa deblocheze usa din buton , ca sa nu se blocheze usa.Va dati seama de exemplu daca face piata, obligatoriu trebuie sa lase usa deschisa fara blocaj.Daca usa (de la sofer) este blocata, nu o mai poate deschide si ramane pe dinafara. Astept raspuns. Va multumesc.
La luarea contactului se blocheaza usa. Altfel spus mai pe larg trebuie sa deblocheze usa din buton , ca sa nu se blocheze usa.Va dati seama de exemplu daca face piata, obligatoriu trebuie sa lase usa deschisa fara blocaj.Daca usa (de la sofer) este blocata, nu o mai poate deschide si ramane pe dinafara. Astept raspuns. Va multumesc.
- Stefan_BC
- 2,652 mesaje
- din 19 Oct 2009
- Zafira 2008 Z19DT
- Bacau
Stefan_BC
- Mesaje scrise: 2,652
- Masina: Zafira 2008 Z19DT
- Cont inregistrat: 19 Oct 2009
- Mesaj Privat
https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=34499