Mar 21 Mai, 2013 8:06 pm
Salut, am si eu o problema la o Astra H Z19DT, cutie automata din 2006. Masina are acum 125000km, si de ceva timp au inceput sa apara niste zgomote asemanatoare unei palete care atinge ceva cand se roteste. Zgomotul se aude pentru cateva secunde, masina pare ca merge in suturi, pana trece in treapta de viteze superioara cand totul revine la normal. Nu a facut asta decat in viteza a treia si rareori a patra.
Am dus masina la trei diagnoze pana acum. Nu da nici o eroare pe tester la cutie sau altceva si nici in bord nu se aprinde nimic. Mai mult de atat, cum evenimentul se produce selectiv, cand ajung la service mi s-a intamplat nici sa nu prezinte simptome. Primul mecanic mi-a spus ca masina nu are nimic.
Un alt mecanic mi-a recomandat din start reconditionarea cutiei, operatiune care se face la Bucuresti, cu demontarea cutiei local si trimiterea ei spre reconditionare.
La service-ul la care am fost ultima data mi-au recomandat sa fac doua schimburi succesive de ulei in cutie, ceea ce am si facut, insa nu a rezolvat problema.
Cunoasteti vreo locatie sau un mecanic mai priceput, care macar sa poata identifica care este problema?