jeton19
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Astra 2002 Z16SE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 10 Sep 2013
- Mesaj Privat
jeton19
- Mesaj Privat
cat despre masina, nu a mers nici prin curatarea mufelor ecu si de la pedala...urmeaza maine sa o duc la un service,poate stiu ei ce sa ii faca..o sa mai incerc si cu o alta peda sa vedem poate si cea cumparata este stricata...exista posibilitatea ca noua peda sa fie pusa si apoi tester sa se reseteze sau ceva de genu?
jeton19
- Mesaj Privat
si acum pt cine s-a mai confruntat cu astfel de problema, rezolvarea este una singura, reparatia/inlocuirea ECU..dupa lungi discutii cu diferiti oameni/mecanici/meseriasi, schimbari de pedale, tester, service, etc nimik..si dupa spusele a 2 persoane m-am oprit la varianta asta pt ca altceva nu are ce sa fie...un inginer de la opel mi-a zis din start ca e calculatorul, apoi un meserias doar in opel (si in special pe partea electrica) a intrebat doar ce senzor mi-a dat pe tester la eroare 1 sau 2...omu si-a dat seama si stia problema..i-am raspuns ca 2 si atunci direct este ecu...am tot citit ca sa cureti mufa, sa schimbi pedala, etc..nu..care aveti probleme si dupa rezultatul testerului apare asa :
P1122 - ( 2 ) Accelerator Pedal Position Sensor 2 Voltage Low
P1550 - ( A ) Limp Home - Electronic Throttle Control Limited Performance
P0650 - ( 2 ) Malfunction Indicator Lamp Voltage Low
P1120 - ( 8 ) Acceleator Pedal Position Sensor 1-2 Correlation
trebuie reparat ecu sau altu nou/sh configurat pe masina