alcsse
- Mesaje scrise: 77
- Masina: Astra 2000
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 31 Jan 2012
- Mesaj Privat
alcsse
- Mesaj Privat
- remus-gabriel
- **
- 319 mesaje
- din 19 Oct 2013
- Astra 2001 z16xe
- Teleorman
remus-gabriel
- Mesaje scrise: 319
- Masina: Astra 2001 z16xe
- Cont inregistrat: 19 Oct 2013
- Mesaj Privat
alcsse
- Mesaj Privat
- Cipiotul
- 2,753 mesaje
- din 30 Dec 2008
- Astra 2000 Y20DTH
- Iasi
Cipiotul
- Mesaje scrise: 2,753
- Masina: Astra 2000 Y20DTH
- Cont inregistrat: 30 Dec 2008
- Mesaj Privat
- remus-gabriel
- **
- 319 mesaje
- din 19 Oct 2013
- Astra 2001 z16xe
- Teleorman
remus-gabriel
- Mesaje scrise: 319
- Masina: Astra 2001 z16xe
- Cont inregistrat: 19 Oct 2013
- Mesaj Privat
Uneori ceea ce este pe forum chiar si la subiecte ce par a fi comune cu intrebarea omului nu satisface pe deplin cerintele acestuia. Poate raspunsurile de acolo sunt partial in concordanta cu pretentiile mele si de aceea deschid un subiect nou. Alteori, pe forum gasesc o discutie purtata prin evul mediu si preturile pieselelor sau alte chestii nu mai corespund cu realitatea. De asemenea am observat ca daca ,,reinvii” un topic vechi, nu are acelasi impact ca si deschiderea unuia nou sau daca cineva intreaba o chestie la inceput si vii si tu si spui ,,am si eu o problema ca asta dar putin diferita”, toti vor vor raspunde tot initiatorului mai mult(e normal pana la urma).
Asadar nu e vorba numai de lene(poate fi si asta, nu zic nu), dar pana la urma asa traieste un forum. Ce se va intampla pana la urma, vor fi atinse majoritatea subiectelor si forumul va deveni un muzeu?
Aruncati o privire la Forum Softpedia, sectiunea auto(si nu numai) si luati exemplu de amabilitate, promptitudine si multime de subiecte.
Asadar nu e vorba numai de lene(poate fi si asta, nu zic nu), dar pana la urma asa traieste un forum. Ce se va intampla pana la urma, vor fi atinse majoritatea subiectelor si forumul va deveni un muzeu?
Aruncati o privire la Forum Softpedia, sectiunea auto(si nu numai) si luati exemplu de amabilitate, promptitudine si multime de subiecte.