Catzus
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Astra 2001 Y17DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 01 Aug 2008
- Mesaj Privat
Salut,
Mi-am luat si eu un scut de plastic pe care l-am si pus pe un benzinar 1.6, 16v dar mi-au ramas niste spatii libere cum te uiti in jos cand ridici capota, in stanga si in dreapta. Se vad pe bara niste urechi de prindere si ma gandesc ca pe langa acel scut mai exista niste protectii care se pot pune in acele zone.
Atasez si doua fotografii in care am incercuit cu culoare rosie zonele din stanga, respectiv dreapta, prin care se vede asfaltul cum te uiti de sus de la motor, iar cu albastru am incercuit urechiusele de prindere care se vad.
Are idee cineva unde se poate gasi asa ceva?
Mi-am luat si eu un scut de plastic pe care l-am si pus pe un benzinar 1.6, 16v dar mi-au ramas niste spatii libere cum te uiti in jos cand ridici capota, in stanga si in dreapta. Se vad pe bara niste urechi de prindere si ma gandesc ca pe langa acel scut mai exista niste protectii care se pot pune in acele zone.
Atasez si doua fotografii in care am incercuit cu culoare rosie zonele din stanga, respectiv dreapta, prin care se vede asfaltul cum te uiti de sus de la motor, iar cu albastru am incercuit urechiusele de prindere care se vad.
Are idee cineva unde se poate gasi asa ceva?
- mircea neicu
- **
- 344 mesaje
- din 07 Dec 2007
- Astra 2008 Z14XEP
- Galati
mircea neicu
- Mesaje scrise: 344
- Masina: Astra 2008 Z14XEP
- Cont inregistrat: 07 Dec 2007
- Mesaj Privat
salut.
eu am scut de tabla din fabrica. banuiesc ca si cel din plastic are cam aceleasi dimensiuni si se prinde in aceleasi puncte de sasiu.
in stanga cum spui tu eu am un plastic care vine prins pe dedesupt, in spatele goarnelor de la claxon, cu rol de protectie curea accesorii, compresor ac, alternator, etc
in dreapta, nu e absolut nimic.
eu am scut de tabla din fabrica. banuiesc ca si cel din plastic are cam aceleasi dimensiuni si se prinde in aceleasi puncte de sasiu.
in stanga cum spui tu eu am un plastic care vine prins pe dedesupt, in spatele goarnelor de la claxon, cu rol de protectie curea accesorii, compresor ac, alternator, etc
in dreapta, nu e absolut nimic.
Catzus
- Mesaj Privat
- floringrosu
- *
- 3 mesaje
- din 11 Oct 2011
- Astra 2001 z16xe
- Buzau
floringrosu
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Astra 2001 z16xe
- Cont inregistrat: 11 Oct 2011
- Mesaj Privat
- gigatel30
- **
- 282 mesaje
- din 13 Jul 2012
- Astra 2002 Z16SE
- Vrancea
gigatel30
- Mesaje scrise: 282
- Masina: Astra 2002 Z16SE
- Cont inregistrat: 13 Jul 2012
- Mesaj Privat
Catzus
- Mesaj Privat
Acel scut de plastic pe care il am are acele parti laterale, dar nu vin atat de in fata. A trebuit sa dau jos aparatorile din plastic pe care le avea masina pe cele doua laterale la roti ca sa pot prinde scutul.
Acele locuri goale nu sunt pe lateral, sunt exact perpendicular cum privesti de la motor in jos.
Acele locuri goale nu sunt pe lateral, sunt exact perpendicular cum privesti de la motor in jos.
- GL10PEL
- 779 mesaje
- din 17 Aug 2006
- Astra 2011 A16XER
- Alta tara
GL10PEL
- Mesaje scrise: 779
- Masina: Astra 2011 A16XER
- Cont inregistrat: 17 Aug 2006
- Mesaj Privat
Stie cineva in ca consta un kit de prindere pentru scut motor din plastic pentru Astra H? Ma refer la suruburi, clipsuri, etc. ? Ma gandesc ca vin intr-o punga si au un cod pe ele, acel cod ma intereseaza.
A dat cineva scutul de plastic jos de tot, cu ce e prins?
https://www.clubopel.com:808...318_9xx1a1wmr.jpg
https://www.clubopel.com:808...318_vb9qx6ep9.jpg
A dat cineva scutul de plastic jos de tot, cu ce e prins?
https://www.clubopel.com:808...318_9xx1a1wmr.jpg
https://www.clubopel.com:808...318_vb9qx6ep9.jpg