Salut!Am un vectra c din 2004,motor 2.2 dti,si as vrea sa-i fac facelift!A mai incercat careva sa faca treaba asta?In afara de faruri,aripi,capota,bara+grila radiator,mai trebuie ceva?E nevoie de modificari serioase,sau doar se demonteaza piesele vechi si se-nlocuiesc cu cele noi?Costul pieselor+al manoperei cat va ajuns?Asta-i masina in cauza:
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Daca costul final este de 400 eur ,eu zic ca este acceptabil!Pana acuma am farurile(mai e ceva de lucru la ele) si aripa stanga(noua) si le-am luat destul de ieftin!Urmatoarea piesa vizata:aripa dreapta!
din ce am citit eu pe net unii spun ar fi nevoie sa schimbi si panoul frontal pe care se monteaza farurile(trager) unii spun ca nu+ cred ca mai trebuie modificat si instalatia electrica la faruri( nu sunt sigur )
Mie personal imi place mai mult pre-faceliftul cu AFL. Varianta facelift nu e atat de frumoasa si nici performanta !
Costurile sunt mult mai mari de 400 euro.
Am intrat pe vectra-c.com si nu am reusit sa gasesc pe careva care sa stie concret daca trebuie inlocuit si panoul frontal!Parerile erau impartite,majoritatea spuneau ca nu trebuie inlocuit,ca se monteaza aripile cele noi pe panoul masinii,dupa care farurile se potrivesc perfect!Daca e asa, scap mai ieftin decat am calculat initial!Asa sa fie oare?
cel ce a facut modificarea pe vectra c.com zicea ca ori dai gauri noi pentru farurile de facelift in panoul frontal (slam panel) , sau il schimbi cu unul de facelift
Recomandat e sa faci operatiunea in urma unei tamponari, cand se distug o parte din elementele vechi. Eu am avut capota si aripa dreapta indoite, farul drept, un proiector si bara fata atinse si am cumparat toata fata de la o Vectra C facelift care intamplator avea acelasi cod de culoarea cu masina mea. De asemenea am cumparat si partea aceea metalica pe care se inchide capota, dar gaurile pentru reglajul farurilor pe inaltime sunt putin decalate fata de surubul de pe faruri si acum se pot regla doar dinspre motor. Nu e o mare problema. Fara faruri de facelift cu fond negru nu as face schimbarea.
@CristianTm Varianta facelift cu farurile AFL, pachetul OPC si jantele pe 17 de GTS facelift (5 nu 6 spite duble) sau Snowflakes pe 18, arata cel mai bine dintre toate.
Farurile care le-am cumparat sunt pe fundal negru(cele pe fundal crom oricum nu-mi placeau) si sunt cu becuri h7 si h1(voi pune un kit xenon aftermarket pe faza scurta).Ai cumparat doar partea pe care se inchide capota,nu si partile pe care se monteaza farurile?Eu stiam ca vin impreuna si formeaza panoul frontal!Capota de facelift are aceelasi sistem de deschidere(doua telescoape mici) ca cea de pre-facelift?
Eu am dus masina la service si cei de acolo s-au ocupat de reparatii. Da, am cumparat doar partea pe care se inchide capota. Se vad niste suruburi de fixare si nu cred ca fost nevoie de sudura. Mufele se potrivesc la noile proiectoare si la senzorul de temperatura.
Ms ca mai lamurit in legatura cu mufele de la proiectoare!Am gasit pe un site de piese auto, panou frontal opel vectra c compatibil cu toate modelele produse din 2002-2008.Asta imi da speranta ca nu mai trebuie sa cumpar panoul si ma ajuta la economia finantelor si a orelor de munca(manopera o fac eu).Dar,cum dealerii de piese auto lucreaza doar cu coduri,si nu cu piesa in sine,tot mai sper sa gasesc pe careva care sa-mi spuna concret daca mai trebuie schimbat panoul!
Nu mai are nimeni nici o parere?Orice sfat pe tema asta este util!Saptamana asta imi vine bara+grila din bara,fara grilele de la proiectoare!Cred ca o sa pun grilele de la Signum,exact cum sunt montate pe Vectra de mai sus!Arata mult mai bine!Asa ca, daca are careva un set de grile proiectoare Signum,astept PM sa negociem un pret!
Daca ai bafta sa gasesti piesele de caroserie cu aceelasi cod de culoare cu masina,si manopera o faci singur,costul operatiunii e relativ mic!Cand va fi gata conversia,voi posta lista cu preturi!
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Site-ul clubopel.com și partenerii noștri folosesc cookies pentru a vă putea oferi informațiile și serviciile pe care le doriți și, în unele cazuri, pentru a personaliza experiența online.
Puteți seta ce cookies acceptați, pe care nu și puteți schimba aceste setări oricând accesând opțiunea 'Setări cookie' disponibilă în toate paginile site-ului.
Cookie-uri necesare funcționării site-ului
Dacă blocați aceste cookies nu mai puteți folosi site-ul clubopel.com în mod corespunzător, funcționarea lui fiind afectată.
Cookie-uri pentru publicitate netargetată - se asigură doar că nu primiți aceeași reclamă mereu. Nu sunt stocate sau transmise date personale. Pentru reclamele servite prin Google aveți detalii suplimentare aici
Cookie-uri pentru monitorizare traficului în mod anonim, care ne permit să știm câți utilizatori accesează clubopel.com și care sunt paginile vizitate. Pentru detalii: Google Analytics.
Reclame care v-ar putea interesa
Aceste cookies personalizează reclamele în funcție de locul de unde vizitati
site-ul și interesele manifestate până acum, astfel încât să aveți reclame relevante.
Blocarea acestui tip de cookies nu oprește reclamele, în schimb v-ar putea oferi anunțuri care să nu vă intereseze.
Demografice
Pentru a vă cunoște mai bine, sunt stocate cookies care ajută serviciile de monitorizare a traficului să
rețina sexul, orașul, categoria de vârstă sau alte detalii care ar putea determina pe viitor conținut
relevant și o politică editorială care să corespundă așteptărilor vizitatorilor noștri prin serviciul
oferit de Google Analytics.