lunetist
- Mesaje scrise: 1
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 30 Jun 2007
- Mesaj Privat
- pcornel_bitis
- *
- 15 mesaje
- din 24 Sep 2006
- Corsa 2002 Y17DTL
- Iasi
pcornel_bitis
- Mesaje scrise: 15
- Masina: Corsa 2002 Y17DTL
- Cont inregistrat: 24 Sep 2006
- Mesaj Privat
- dancuciureanu
- Moderator
- 16,465 mesaje
- din 26 Jun 2006
- Agila 2001 Z10XE + Z12XE
- Iasi
dancuciureanu
- Mesaje scrise: 16,465
- Masina: Agila 2001 Z10XE + Z12XE
- Cont inregistrat: 26 Jun 2006
- Mesaj Privat
dimi
- Mesaje scrise: 36
- Masina:
- Cont inregistrat: 09 Jul 2007
- Mesaj Privat
lunetist a scris:salut,
as vrea sa-mi vopsesc masina Opel Corsa C la cei de la Gold&Platin Iasi, se poate avea in credere in ei? au vopsea originala?Daca cunoasteto cumva alt service in Iasi care sa poate vopsi la o calitate si la standarde germane va rog frumos sa-mi spuneti si mie. Multumesc
as vrea sa-mi vopsesc masina Opel Corsa C la cei de la Gold&Platin Iasi, se poate avea in credere in ei? au vopsea originala?Daca cunoasteto cumva alt service in Iasi care sa poate vopsi la o calitate si la standarde germane va rog frumos sa-mi spuneti si mie. Multumesc
dute la sermecom au un vopsitor care da clasa
- dariamaria
- *
- 8 mesaje
- din 10 Jul 2007
- Agila 2001
dariamaria
- Mesaje scrise: 8
- Cont inregistrat: 10 Jul 2007
- Mesaj Privat
dimi
- Mesaje scrise: 36
- Masina:
- Cont inregistrat: 09 Jul 2007
- Mesaj Privat
- LEXXX
- 1,019 mesaje
- din 25 Jan 2005
- Astra 2004 Z18XE
- Bucuresti
LEXXX
- Mesaje scrise: 1,019
- Masina: Astra 2004 Z18XE
- Cont inregistrat: 25 Jan 2005
- Mesaj Privat
i0nutz83
- Mesaje scrise: 70
- Masina: Corsa Z12XEP
- Cont inregistrat: 14 Mar 2007
- Mesaj Privat
va salut,
obisnuiesc, cel putin pe timpul verii, sa-mi spal singur masina, la bunica-mea pe trotuar, cu sampon, burete, laveta de piele sintetica si bineinteles atentie. Am observat astazi doua mici locuri in care vopseaua a sarit: unul de vreo 3mm, care pare provenit dintr-o zgarietura (pietre, etc), si altul de 1-2 mm in care nu se pune problema unei zgarieturi. Ce recomandati ? S-o bag in service (am garantie) sau sa apelez la metode traditionale ?
obisnuiesc, cel putin pe timpul verii, sa-mi spal singur masina, la bunica-mea pe trotuar, cu sampon, burete, laveta de piele sintetica si bineinteles atentie. Am observat astazi doua mici locuri in care vopseaua a sarit: unul de vreo 3mm, care pare provenit dintr-o zgarietura (pietre, etc), si altul de 1-2 mm in care nu se pune problema unei zgarieturi. Ce recomandati ? S-o bag in service (am garantie) sau sa apelez la metode traditionale ?
tralala- Mesaje scrise: 10
- Masina: Astra 2000 y17dt
- Cont inregistrat: 10 Sep 2007
- Mesaj Privat
i0nutz83
- Mesaj Privat
- alexandrudicu
- **
- 303 mesaje
- din 07 Oct 2007
- Corsa 2002 Z12XE
- Cluj
alexandrudicu
- Mesaje scrise: 303
- Masina: Corsa 2002 Z12XE
- Cont inregistrat: 07 Oct 2007
- Mesaj Privat
Nu rezolvi nimic. O lasi asa in pace ca nu are nimic, e doar o masina. Nu-ti vopseste nimeni o mica zgarietura. Iar cu garantia, tu chiar ai crezut ca la garantie te poti duce pentru asa ceva ? Nici cu Casco nu rezolvi, decat daca iei cheia si o zgarii serios si zici ca asa ai gasit-o in parcare, desi nu cred ca merita efortul, timpul, umblatura la asigurari, la service, etc.
- deleted-3101
- **
- 360 mesaje
- din 01 Sep 2006
deleted-3101
- Mesaje scrise: 360
- Cont inregistrat: 01 Sep 2006
- Mesaj Privat
Pentru mici ciobituri de la pietre este foarte bun kitul de retus de la Opel. E vreo 3-40 de lei la dealeri sau la baietii care aduc piese originale GM.
Dar daca e vorba de o zgarietura mai mare, va arata foarte urat vopsita cu acest kit. Dar pentru ciobituri e excelent. Cand il comanzi trebuie sa stii codul culorii care e scris pe stalpul dreapta al masinii.
Dar daca e vorba de o zgarietura mai mare, va arata foarte urat vopsita cu acest kit. Dar pentru ciobituri e excelent. Cand il comanzi trebuie sa stii codul culorii care e scris pe stalpul dreapta al masinii.
i0nutz83
- Mesaj Privat
- alexandrudicu
- **
- 303 mesaje
- din 07 Oct 2007
- Corsa 2002 Z12XE
- Cluj
alexandrudicu
- Mesaje scrise: 303
- Masina: Corsa 2002 Z12XE
- Cont inregistrat: 07 Oct 2007
- Mesaj Privat
Nu ma intelege gresit, si eu am grija de masina mea, o tin curata, revizii, dar chiar sa te afecteze ca ai cateva puncte in care e ciobita vopseaua ? Tot la al doilea drum sa ma apuc si sa revopsesc micile imperfectiuni ale vopselei ? Masina mea are 6 ani, vreau sa ma duca si sa ma aduca, nu sa ma culc cu ea, sa vad daca nu are oja sarita de pe unghii.
lau1970
- Mesaje scrise: 11
- Masina:
- Cont inregistrat: 18 Jan 2009
- Mesaj Privat