toteu
- Mesaje scrise: 39
- Masina: Astra 1999 x16xel
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 27 Mai 2012
- Mesaj Privat
Buna ziua . Problema e cand dau drumu la ventilator imi baga un miros naspa rau de tot zici ca s-a pisat un caine pe filtru si + ca mi se aburea si parbrizu ca de acuma e frig e toamna .
Am tot auzit ca e din cauza la filtru de polen , ok am inteles , am luat filtru si m-am dus la un magazin de piese auto etc... si am cumparat altu acelas model aceleasi dimensiuni.
Aseara dupa ce am montat filtru cel nou dau drumu la ventilator si culmea tot acelas miros .
Intrebarea mea este ce ... sa ii mai fac ce sa ii mai schimb mai are un filtru cv ce naiba are . Oare o fii undeva ramasa niste mizerie umeda de miroase asa ..:
Am tot auzit ca e din cauza la filtru de polen , ok am inteles , am luat filtru si m-am dus la un magazin de piese auto etc... si am cumparat altu acelas model aceleasi dimensiuni.
Aseara dupa ce am montat filtru cel nou dau drumu la ventilator si culmea tot acelas miros .
Intrebarea mea este ce ... sa ii mai fac ce sa ii mai schimb mai are un filtru cv ce naiba are . Oare o fii undeva ramasa niste mizerie umeda de miroase asa ..:
- kinderasu
- 1,606 mesaje
- din 07 Jun 2011
- Suceava
kinderasu
- Mesaje scrise: 1,606
- Masina:
- Cont inregistrat: 07 Jun 2011
- Mesaj Privat
ovidiu_82
- Mesaje scrise: 20
- Masina: Astra 2001 z12s
- Cont inregistrat: 01 Nov 2012
- Mesaj Privat
toteu
- Mesaj Privat
daa am acolo 3 butoane AC-ul, recirculare si parbriz . .... Sa stii ca ai mare dreptate corect ce zici tu dar as vrea sa aflu , sa vad daca am cv in instalatia de climatizare macar sa aspir sa sterg sa scap de mirosu ala ca e jale ..
Si te rg sa imi zici macar asa de iedeie cat costa solutia aia , lasa-mi un link cv sa vad si eu cum arata sa imi dau seama macar ce caut in carrefour
Si te rg sa imi zici macar asa de iedeie cat costa solutia aia , lasa-mi un link cv sa vad si eu cum arata sa imi dau seama macar ce caut in carrefour
- kinderasu
- 1,606 mesaje
- din 07 Jun 2011
- Suceava
kinderasu
- Masina:
- Mesaj Privat
30 lei ceva de genu. sunt de pe telefon acum. da un search pe gugal .
ovidiu .. antigelu nu se descompune si nu miroase a pishat! ala pateaza si mirosul e trecator si ar trebui sa puta constant in masina .
ca sa iti faci o idee http://www.dedeman.ro/ro/au...-clima-300ml.html
rog sa nu se cobsidere reclama
eu am folosit de la cara si fura si a fost un miros placut dulce
Ultima modificare făcută de kinderasu la Mar 10 Sep, 2013 12:34 pm
ovidiu .. antigelu nu se descompune si nu miroase a pishat! ala pateaza si mirosul e trecator si ar trebui sa puta constant in masina .
ca sa iti faci o idee http://www.dedeman.ro/ro/au...-clima-300ml.html
rog sa nu se cobsidere reclama
eu am folosit de la cara si fura si a fost un miros placut dulce
Ultima modificare făcută de kinderasu la Mar 10 Sep, 2013 12:34 pm
toteu
- Mesaj Privat
Aham oricum ms mult kinderasu . Nu am nimic patat pe acolo sa fii curs cv sau sa miroare ciudat pe acolo . Singura varianta e aia cu instalatia de climatizare acolo cred ca e buba mea am sa vad cum desfac sa vad ce e umezeala frunze mizierie soarric mort . cv trebuie sa fie .
Aveti iedei unde vad un tuturial cum se desface instalatia de climatizare? macar cat de cat
Aveti iedei unde vad un tuturial cum se desface instalatia de climatizare? macar cat de cat
- kinderasu
- 1,606 mesaje
- din 07 Jun 2011
- Suceava
kinderasu
- Masina:
- Mesaj Privat
Korleone
- Mesaje scrise: 68
- Masina: Astra 2007 Z19DTL
- Cont inregistrat: 23 Mai 2008
- Mesaj Privat
- cangri
- 5,412 mesaje
- din 24 Sep 2010
- Bucuresti
cangri
- Mesaje scrise: 5,412
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Sep 2010
- Mesaj Privat
- deleted-76099
- **
- 345 mesaje
- din 02 Jul 2012
deleted-76099
- Mesaje scrise: 345
- Cont inregistrat: 02 Jul 2012
- Mesaj Privat
- kinderasu
- 1,606 mesaje
- din 07 Jun 2011
- Suceava
kinderasu
- Masina:
- Mesaj Privat
era sa spun o prostie.
cum poate el ajunge la ventilator si la tubulatura de jos? ca aveti astre amandoi
iar legat de solutiile profi nu stiu daca se chiar merita.
dupa o neplacuta experienta la un service super promotie 100 ron curatare si igienizare. gasesc acc produs la mall promotie 25 lei si nici macar. nu a bagat un jet de aer de compresor sa scoate frunzele de prin zona filtrului si praful din instalatie
cum poate el ajunge la ventilator si la tubulatura de jos? ca aveti astre amandoi
iar legat de solutiile profi nu stiu daca se chiar merita.
dupa o neplacuta experienta la un service super promotie 100 ron curatare si igienizare. gasesc acc produs la mall promotie 25 lei si nici macar. nu a bagat un jet de aer de compresor sa scoate frunzele de prin zona filtrului si praful din instalatie