katalyn
- Mesaje scrise: 1
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 19 Jun 2007
- Mesaj Privat
Salut!Eu sunt nou pe aici.. de astazi ma-m logat..pe clubul opel..si..nu de mult..mi-am akizitionat un opel astra clasic 2..are si ea deabia o saptamana...si cateva zile...si vroiam o sugestie din partea..voastra care va ami pricepeti asa...la sitemele..audio..pt masini...a-si dori sa-mi akizitionez..un Pioneer DEH-P6900IB...CD-player MP3...si o pereke de difuzoare auto..tot de la Pioneer TS-Q172C..am auzit ca se potrivesc...daca se poate si cunoasteti..mai multe..va raog..ajutati-ma si pe mine...cu vreo idee..e ceva bun?.se va auzii bine...?ma refer la calitatea sunetului...asi vrea difuzoarele sa fie si pe partea din fata si partea din spate...va multumesc...mult..daca ma-ti putea..ajuta...!
- jE
- 8,418 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,418
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
@katalyn, inteleg ca esti nou pe aici, dar asta nu e o scuza sa nu citesti regulamentul, si sa nu il respecti
Asa ca te rog sa:
1- citesti regulamentul
2- modifici numele topicului in ceva relevant
3- editezi mesajul, scriindu-l intr-o forma coerenta, si cat de cat apropiata de forma corecta d.p.d.v. gramatical
Asa ca te rog sa:
1- citesti regulamentul
2- modifici numele topicului in ceva relevant
3- editezi mesajul, scriindu-l intr-o forma coerenta, si cat de cat apropiata de forma corecta d.p.d.v. gramatical
- LEXXX
- 1,019 mesaje
- din 25 Jan 2005
- Astra 2004 Z18XE
- Bucuresti
LEXXX
- Mesaje scrise: 1,019
- Masina: Astra 2004 Z18XE
- Cont inregistrat: 25 Jan 2005
- Mesaj Privat