Dum 16 Jun, 2013 1:51 pm
Dupa parerea mea, din punct de vedere estetic, stopurile le-au desenat chiar mai bine decit la varianta actuala (care e deja foarte buna). Cred ca arata super cu LED-uri. In schimb, ma dezamageste consola centrala (mi se pare ca au mers pe linia Astra - care pe undeva da un mesaj de "o jumatate de clasa mai jos", chiar daca e mai simpla.
In ce priveste farurile, eu ii felicitam pe Opel pentru ca nu au mers pe ideea (zic eu, aproape de cliseu) cu linia aceea rotunda pe sub lampa principala (gen Audi, Hyundai) pentru a face loc lampii de semnalizare. Ei, au schimbat-o si pe asta acum. Ma asteptam sa scoata farurile acelea inteligente cu LED-uri care "umbresc" zone, cum am vazut pe YouTube, dar probabil ca le pastreaza pentru Insignia II.
Foarte interesant mi se pare insa decizia lor ca puterile motoarelor diesel sa fie de 120 si 140 CP, plus cel de 195 CP (articolul Hotnews). Pare ca vor sa delimiteze si mai mult zona "eco" de cea "power" din moment ce amatorii de 160 CP sunt pusi in fata unei alegeri.
Oricum, frumoasa masina! Sper sa se gindeasca si la fiabilitatea dupa 150.000 Km 😊