horaa- Suspendat
- 3,472 mesaje
- din 05 Oct 2012
- Astra 2012 a14net
- Bihor
horaa- Mesaje scrise: 3,472
- Masina: Astra 2012 a14net
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 05 Oct 2012
- Mesaj Privat
Daca veti avea si voi parte de accident sa nu va puna Duhu' Sfant sa duceti masina la Profi Engennering din Oradea, in 2 luni am ramas fara stergatoare, fara un claxon, fara motorase faruri, si la farul care era pe masina, foarte interesant cum de nu s-a spart farul dar au disparut motorasele si becurile, ceva minune astronomica, si pe deasupra bateria a fost folosita pe alta masina.
PS: usa de la masina nu a fost inchisa bine si a intrat apa de 30-40 cm inaltime, asta asa ca sa vedeti ce gunoaie de oameni
PS: usa de la masina nu a fost inchisa bine si a intrat apa de 30-40 cm inaltime, asta asa ca sa vedeti ce gunoaie de oameni
13nicu- Suspendat
- 1,487 mesaje
- din 17 Dec 2012
- Astra 2002 hatch y17dt
- Bihor
13nicu- Mesaje scrise: 1,487
- Masina: Astra 2002 hatch y17dt
- Cont inregistrat: 17 Dec 2012
- Mesaj Privat
horaa- Suspendat
- 3,472 mesaje
- din 05 Oct 2012
- Astra 2012 a14net
- Bihor
- Mesaj Privat
Am avut accident cu masina, service-ul este fata in fata cu Romeur, si se ocupa si de "tiuning" si alte mismasuri; Pana la urma a trebuit sa ma ratoiesc si pentru baterie, conversatie cu domnul "Sebi": "da da da, bateria este aici, haide sa iti dau bateria", mergem sa o cautam si nici urma de baterie, dupa 2-3 telefoane ii zic domnului ca, fie imi da o baterie noua fie imi da banii pe ea, intr-un final s-a gasit bateria la o pipita pe un Saab (masina era a firmei), la final intreb ce cauta bateria masinii (propriepatate privata) pe alta masina fara acordul meu, "Sebi": "dar stii ca se calcifiaza si dupa aceea nu se mai poate folosi" si alte bazaconii de genul, eu ii raspund frumos ca bateria inca este in garantie si chiar nu imi pasa daca se calcifiaza.
1 - aici inca nu aveau acea reclama pusa
2 - se intra pe aceastra strada
3 - aici este poarta mare unde mi-au tinut masina pana au facut constatea si dupa aceea au mutat-o afara (ii incurca probabil pe baieti...)
1 - aici inca nu aveau acea reclama pusa
2 - se intra pe aceastra strada
3 - aici este poarta mare unde mi-au tinut masina pana au facut constatea si dupa aceea au mutat-o afara (ii incurca probabil pe baieti...)
13nicu- Suspendat
- 1,487 mesaje
- din 17 Dec 2012
- Astra 2002 hatch y17dt
- Bihor
13nicu- Mesaje scrise: 1,487
- Masina: Astra 2002 hatch y17dt
- Cont inregistrat: 17 Dec 2012
- Mesaj Privat
Pai acolo stiam ca a fost candva ceva fabricutza de mobila ....au terminat-o si pe aia. Circul zilnic pe Clujului si parca vag stiam de ceva mecanic (?) in zona aceea pe straduta ---Tileagdului. Acum vreo 2-3 ani nevasta tinea evidenta contabila la ABC-ul ala vis-a-vis de intrarea pe straduta.
Oricum , ma mir ca n-ai facut vreun atac cerebral ! ..auzi frate , apa cat cuprinde in masina, bateria prin parti ...si toate ca toate , dar sa incerce Sebi ala ,,sa te faca pe fatza ,, ...uite bateria - nu-i bateria ! Pai in locul tau ori muream eu , ori murea ala ! Probabil eu de nervi si suparare.
E bine totusi de stiut pentru oradeni / bihoreni.
Oricum , ma mir ca n-ai facut vreun atac cerebral ! ..auzi frate , apa cat cuprinde in masina, bateria prin parti ...si toate ca toate , dar sa incerce Sebi ala ,,sa te faca pe fatza ,, ...uite bateria - nu-i bateria ! Pai in locul tau ori muream eu , ori murea ala ! Probabil eu de nervi si suparare.
E bine totusi de stiut pentru oradeni / bihoreni.
bigbos
- Mesaje scrise: 7
- Masina:
- Cont inregistrat: 30 Mai 2013
- Mesaj Privat
In primul rand sa iti fie rusine ptr adevarul ascuns dintre randurile tale de mai jos, masina ta banuiesc ca era in strada in parcare "langa" si NU IN SERVICE intrucat era dauna totala(partea din fata era distrusa - capota fata nici nu se putea inchide fiind deschisa). Ptr conservarea si paza autoturismului poti sa platesti si astfel service-ul isi asuma responsabilitatea ptr orice problema a masinii cat timp este in incinta sa(fiind sub supraveghere video). Farurile au fost sparte, iar ptr becurile, stergatoarele, motorasele, claxonul service-ul nu isi asuma raspunderea, cat despre baterie-acumulatorul auto s-a desfacut dupa masina in ziua in care a fost lasata masina in parcare. Pe acumulator a fost scris nr de inmatriculare al masinii si depozitata in service (nu cred ca s-a ''stricat'' bateria ta daca s-a montat provizoriu probabil pe o masina apartinand service-ului daca a ramas fara curent in acel moment). In plus service-ul NU are nevoie de stergatoare, claxon, motorase sau becuri atat timp cat are astfel de piese uzuale noi pe stoc.
Ultima modificare făcută de bigbos la Joi 30 Mai, 2013 9:05 pm
horaa a scris:Daca veti avea si voi parte de accident sa nu va puna Duhu' Sfant sa duceti masina la Profi Engennering din Oradea, in 2 luni am ramas fara stergatoare, fara un claxon, fara motorase faruri, si la farul care era pe masina, foarte interesant cum de nu s-a spart farul dar au disparut motorasele si becurile, ceva minune astronomica, si pe deasupra bateria a fost folosita pe alta masina.
[img]http://www.ebihoreanul.ro/s...-opel-106570.html [/img][img]http://[/img]
Ultima modificare făcută de bigbos la Joi 30 Mai, 2013 9:05 pm
- cangri
- 5,412 mesaje
- din 24 Sep 2010
- Bucuresti
cangri
- Mesaje scrise: 5,412
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Sep 2010
- Mesaj Privat
bigbos
- Masina:
- Mesaj Privat
sorindf2000- Suspendat
- 1,051 mesaje
- din 24 Feb 2011
- Brasov
sorindf2000- Mesaje scrise: 1,051
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Feb 2011
- Mesaj Privat
Ce-ai facut bigbos?...ai luat bateria clientului, cu numarul de inmatriculare scris pe ea si...ai montat-o "provizoriu" pe masinile tale...?..."provizoriu" pana a observat clientul si te-a tras de maneca...ca altfel era "definitiv"...este?...da'...n-aveai o baterie noua printre piesele uzuale noi de pe stoc...? ...si pentru claxoane, becuri si...etc...montate pe masina clientilor tai...cine isi asuma raspunderea daca dispar...?...eu zic de acum incolo sa-ti asumi raspunderea si pe odorizantul de la oglinda...cred ca unul un pic mai smecher decat @hora, avea suficiente motive sa te faca sa-ti para rau sa mai faci afaceri dupa cum te taie pe tine mintea...LEGAL...o dovedeste mesajul tau.
horaa- Suspendat
- 3,472 mesaje
- din 05 Oct 2012
- Astra 2012 a14net
- Bihor
- Mesaj Privat
Draga domnule "bigbos" nu are rost sa ne adresam injurii unul altuia dat fiind si numele dumneavoastra de forum. Adevarat masina a fost trimisa cu trailerul la dumneavoastra in service la recomandarea celor de la Carpatica. De la care am inteles ca domnul Sebi in urma constatarilor unei coliziuni(accident pentru vocabularul dumneavoastra) declara cam toate masinile dauna totala si apoi Domnul fie cu pagubitul. Eu ma pot numi unul dintre norocosi de suma platita de catre Carpatica.
Masina a fost dusa la dumneavoastra in parcare unde a stat cam o luna si fara sa deranjeze pe nimeni (parcare imensa dupa cum se poate vedea si in adresele web mai sus mentionate). Dupa incheierea dosarului de dauna totala (masina care se putea repara cu maxim 1000 de euro) masina a fust dusa in parcarea din fata pentru asa numita "expertiza" platita tot de pagubit la o suma frumusica de 40 de euro. De ce sa platesc tot eu 40 de euro? Masina a fost scoasa in strada fara instiintarea mea si fara a mi se oferi o anumita oferta pentru stocarea masinii. Usa avariata se putea inchide daca se trantea mai serios, dar voi in schimb ati ales sa va bateti capul cu stergatoarele bosch aerotwin la 38 lei, sa furati motorasul farului intreg precum si becurile acestuia si la final o goarna. De curiozitate, cate persoane merg pe strazile din zilele noastre cu o cheie de 13 (parca) in buzunar STRICT la o masina, in vazul lumii si sa demonteze o goarna? Sa fim seriosi... Nu a zis nimeni ca trebuie ca acele piese sparlite sa fie folosite pe o masina din tuningul auto Profi Engineering Oradea, la fel de bine pot fi folosite pe o masina proprie fara nici o jena.
Cat despre baterie. Bateria este PROPRIETATEA MEA PERSONALA si fara consimtamantul meu si agreere (nu verbala ci scrisa) nu aveti voie sa va atingeti de baterie. Pe deasupra am vazut cum s-a folosit bateria pe acea masina. Masina intrand in tromba pe straduta si la fel si in service, de unde pot trage concluzii ca tare bine nu i-a fost la voi. Mai bine ati fi lasat-o naibii undeva pe raft sau sub mobila sa se strice singura. Spun toate acestea deoarece bateria avea garantie.
Despre adevarul ascuns dintre linii, ce adevar ascuns domnule, de ce as minti in legatura cu un service daca nu am avut nici o tangenta cu el niciodata, decat cazul de mai sus?
LE: datorita mesajului scris de sorindf2000 am uitat sa mentionez ca la prima intrebare despre baterie omul a zis ca bateria "e prin service", ma gandeam eu ca era la pastrare. Dupa 10 minute de cautari si intrebat mecanicii de baterie s-a dovedit ca bateria era pe teren la citire parametri si erori probabil... Dupa mult timp de asteptari si telefoane stanga dreapta s-a dovedit ca, bateria era pe o masina. E adevarat ce spune sorindf2000 daca era unul mai smecher erau alte povesti si nu pe forum ci pe la tribunal. Tin sa ii multumesc lui sorindf2000 pentru trezire.
- aceasta a fost una dintre poze ce trebuiau sa merga pe internet la vanzarea masinii. Am pus poza, ca sa vedeti si dumneavoastra draga utilizatori ai acestui forum diferenta intre masina inainte de tractare si depozitarea ei in service si apoi afara, iar la final acasa unde am facut poza. Daca va uitati cu atentie la poza pusa in ziar se vad destul de bine cele 2 goarne si la final doar una.
Toate cele bune.
Ultima modificare făcută de horaa la Joi 30 Mai, 2013 9:12 pm
Masina a fost dusa la dumneavoastra in parcare unde a stat cam o luna si fara sa deranjeze pe nimeni (parcare imensa dupa cum se poate vedea si in adresele web mai sus mentionate). Dupa incheierea dosarului de dauna totala (masina care se putea repara cu maxim 1000 de euro) masina a fust dusa in parcarea din fata pentru asa numita "expertiza" platita tot de pagubit la o suma frumusica de 40 de euro. De ce sa platesc tot eu 40 de euro? Masina a fost scoasa in strada fara instiintarea mea si fara a mi se oferi o anumita oferta pentru stocarea masinii. Usa avariata se putea inchide daca se trantea mai serios, dar voi in schimb ati ales sa va bateti capul cu stergatoarele bosch aerotwin la 38 lei, sa furati motorasul farului intreg precum si becurile acestuia si la final o goarna. De curiozitate, cate persoane merg pe strazile din zilele noastre cu o cheie de 13 (parca) in buzunar STRICT la o masina, in vazul lumii si sa demonteze o goarna? Sa fim seriosi... Nu a zis nimeni ca trebuie ca acele piese sparlite sa fie folosite pe o masina din tuningul auto Profi Engineering Oradea, la fel de bine pot fi folosite pe o masina proprie fara nici o jena.
Cat despre baterie. Bateria este PROPRIETATEA MEA PERSONALA si fara consimtamantul meu si agreere (nu verbala ci scrisa) nu aveti voie sa va atingeti de baterie. Pe deasupra am vazut cum s-a folosit bateria pe acea masina. Masina intrand in tromba pe straduta si la fel si in service, de unde pot trage concluzii ca tare bine nu i-a fost la voi. Mai bine ati fi lasat-o naibii undeva pe raft sau sub mobila sa se strice singura. Spun toate acestea deoarece bateria avea garantie.
Despre adevarul ascuns dintre linii, ce adevar ascuns domnule, de ce as minti in legatura cu un service daca nu am avut nici o tangenta cu el niciodata, decat cazul de mai sus?
LE: datorita mesajului scris de sorindf2000 am uitat sa mentionez ca la prima intrebare despre baterie omul a zis ca bateria "e prin service", ma gandeam eu ca era la pastrare. Dupa 10 minute de cautari si intrebat mecanicii de baterie s-a dovedit ca bateria era pe teren la citire parametri si erori probabil... Dupa mult timp de asteptari si telefoane stanga dreapta s-a dovedit ca, bateria era pe o masina. E adevarat ce spune sorindf2000 daca era unul mai smecher erau alte povesti si nu pe forum ci pe la tribunal. Tin sa ii multumesc lui sorindf2000 pentru trezire.
- aceasta a fost una dintre poze ce trebuiau sa merga pe internet la vanzarea masinii. Am pus poza, ca sa vedeti si dumneavoastra draga utilizatori ai acestui forum diferenta intre masina inainte de tractare si depozitarea ei in service si apoi afara, iar la final acasa unde am facut poza. Daca va uitati cu atentie la poza pusa in ziar se vad destul de bine cele 2 goarne si la final doar una.
Toate cele bune.
Ultima modificare făcută de horaa la Joi 30 Mai, 2013 9:12 pm
bigbos
- Masina:
- Mesaj Privat
horaa- Suspendat
- 3,472 mesaje
- din 05 Oct 2012
- Astra 2012 a14net
- Bihor
- Mesaj Privat
Domnule bigbos, in 2 minute va voi prezenta o sumedenie de poze facute din serviceul dumneavoastra de catre mine sub supravegherea unui angajat al dumneavoastra.
Aici este vederea de ansamblu asupra intrarii http://goo.gl/maps/iA6tm
Aici este o bucata:
Aici este alta bucata:
Dupa ochii mei care nu sunt prea formati cam seamana acea usa cu coltul cladirii am dreptate?
Ultima modificare făcută de horaa la Joi 30 Mai, 2013 9:38 pm, modificat de 2 ori în total
Aici este o bucata:
Aici este alta bucata:
Dupa ochii mei care nu sunt prea formati cam seamana acea usa cu coltul cladirii am dreptate?
Ultima modificare făcută de horaa la Joi 30 Mai, 2013 9:38 pm, modificat de 2 ori în total
bigbos
- Masina:
- Mesaj Privat
horaa- Suspendat
- 3,472 mesaje
- din 05 Oct 2012
- Astra 2012 a14net
- Bihor
- Mesaj Privat
Dar ceva tot nu se leaga la mijloc. Daca nu sunteti unul din patroni/patronul firmei, de ce va zgarie pe retina acest subiect de pe forum? Sunt sigur ca mai sunt si altii tepuiti precum eu, mai putin sau mai mult. Cel mai culmea era daca ati fi demontat si pompa de injectie cu EDU impreuna. Ma gandesc ca acea operatiune se poate face si in fata blocului cu o masina lovita in vazul lumii-ironie-. Nu va faceti grija, inainte de a posta dumneavoastra aceste mesaje (fara rost sincer) subiectul era istorie. Neatragand prea multe vizualizari iar mesaje nici atat. Acum am onoarea sa zic ca, chiar am deschis cutia pandorei.
Nu va faceti griji in legatura cu reclama negativa. Amatorii de tuning din oradea nu sunt membri club opel si nici nu frecventeaza acest forum, asa ca nu va veti pierde clientii. Oricum am observat ca sunteti o firma mare care nu isi fac griji de clienti. Ca tot vorbeam de fraierit oameni: mi s-a oferit de la dansul 500 de euro pe epava... asta asa ca sa vedeti si dumneavoastra ca lui nu ii pasa de absolut de nimic, inima rece.
PS: rog un admin daca se poate face "sticky" acest subiect.
PSS: puteti face cerere adminilor sa stearga acest subiect si poate va vor asculta si se va sterge.
Nu va faceti griji in legatura cu reclama negativa. Amatorii de tuning din oradea nu sunt membri club opel si nici nu frecventeaza acest forum, asa ca nu va veti pierde clientii. Oricum am observat ca sunteti o firma mare care nu isi fac griji de clienti. Ca tot vorbeam de fraierit oameni: mi s-a oferit de la dansul 500 de euro pe epava... asta asa ca sa vedeti si dumneavoastra ca lui nu ii pasa de absolut de nimic, inima rece.
PS: rog un admin daca se poate face "sticky" acest subiect.
PSS: puteti face cerere adminilor sa stearga acest subiect si poate va vor asculta si se va sterge.
bigbos
- Masina:
- Mesaj Privat
sorindf2000- Suspendat
- 1,051 mesaje
- din 24 Feb 2011
- Brasov
sorindf2000- Mesaje scrise: 1,051
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Feb 2011
- Mesaj Privat
...ce te-ai umplut de..."respect"...mare sef...auzi la el..."Eu am avut o masina la reparat in service si am fost multumit, citind ce ziceai de faruri ca nu erau sparte si au disparut becurile, motorase etc m-a surprins"...
...asta dupa ce ne povestea cum a scris nr de inmatriculare pe baterie si cum a depozitat-o si ...toate celelete tampeni cu serviceul lui si tarife...
...asta dupa ce ne povestea cum a scris nr de inmatriculare pe baterie si cum a depozitat-o si ...toate celelete tampeni cu serviceul lui si tarife...
horaa- Suspendat
- 3,472 mesaje
- din 05 Oct 2012
- Astra 2012 a14net
- Bihor
- Mesaj Privat
Domnule bigbos, in poza dumneavoastra pusa mai sus, se vede farul stanga intreg am dreptate sau am devenit eu peste zi miop?
Defapt stai, ce sa vezi. Dar a cui o fi oare masina aceasta? Dar a cui sunt aceste chei? Daca ati vazut acel filmulet pe youtube.com ...
Si ce sa vezi, am mai gasit o poza. Eu zic ca se vede clar lipsa semnalizarii din far am dreptate?
LE: s-ar parea ca nu m-am inselat, farul chiar era omniprezent in fiecare poza
Ultima modificare făcută de horaa la Joi 30 Mai, 2013 10:22 pm
Defapt stai, ce sa vezi. Dar a cui o fi oare masina aceasta? Dar a cui sunt aceste chei? Daca ati vazut acel filmulet pe youtube.com ...
Si ce sa vezi, am mai gasit o poza. Eu zic ca se vede clar lipsa semnalizarii din far am dreptate?
LE: s-ar parea ca nu m-am inselat, farul chiar era omniprezent in fiecare poza
Ultima modificare făcută de horaa la Joi 30 Mai, 2013 10:22 pm
bigbos
- Masina:
- Mesaj Privat
Repet masina ta nu a fost in service, a fost langa Service, parcarea se plateste.....
horaa a scris:Domnule bigbos, in 2 minute va voi prezenta o sumedenie de poze facute din serviceul dumneavoastra de catre mine sub supravegherea unui angajat al dumneavoastra.
Aici este o bucata:
Aici este alta bucata:
Aici este o bucata:
Aici este alta bucata:
bigbos
- Masina:
- Mesaj Privat
horaa- Suspendat
- 3,472 mesaje
- din 05 Oct 2012
- Astra 2012 a14net
- Bihor
- Mesaj Privat
Daca spuneti ca era langa service, atunci in adresa web mentionata mai sus de la Google Maps de ce se afla o masina avariata? Adica ce masinile vin la dumneavoastra si le tineti langa service sau cum? Acea canistra a cui este pana la urma?
Si totusi pana la urma de ce ati editat fiecare mesaj? Rog un moderator sa le reseteze la starea lor originala sau sa mi se transmita pe privat conversatia.
Si totusi pana la urma de ce ati editat fiecare mesaj? Rog un moderator sa le reseteze la starea lor originala sau sa mi se transmita pe privat conversatia.
- elegance
- 3,083 mesaje
- din 31 Jul 2006
- Astra 2000 Y 17 DT
- Cluj
elegance
- Mesaje scrise: 3,083
- Masina: Astra 2000 Y 17 DT
- Cont inregistrat: 31 Jul 2006
- Mesaj Privat
Marlanul se leaga de nereceptionarea masinii in service, caz in care nu sunt raspunzatori pt. masina. Deci, legal era doar masina cuiva lasata in fata/spatele service-ului. DAAAAR in cazul asta cu ce drept ai pus mana pe baterie bosule? Eu iti scriam deja plangerea la politie pt. tentativa de furt numai pt. tupeul jegos de care dai dovada.