aditzugl a scris:Nu . Atunci cand te duci sa-ti faci asigurarea RCA , cel care-ti face oferta are o optiune in dreapta. Si , normal , te va intreba - cine plateste - propietarul sau utilizatorul .
Contractul de comodat ii va permite persoanei sa fie trecuta ca si utilizator al masinii .
Spun asta , pentru ca eu asa fac de 3-4 luni .
Contractul de comodat , la Galati , costa 189 Lei - perioada 3 ani ( am inteles ca merge si mai mult )
"Succesuri "
Notarii sunt jepcari si va baga in fata contractul de comodat care este mai scump dar exista si posibilitatea unui contract simplu de imprumut auto doar in vederea folosintei si costa 60 de lei !
Mare atentie insa, asiguratorii s-au prins de figura si nu mai dau cotele si in functie de utilizator, unii chiar nu dau posibilitatea incheierii unei polite cu utilizator in cazul in care proprietarul este persoana fizica, cu toate ca legea nu impune o astfel de restrictie. A mai ramas doar Euroinsul care da un pret mai mic in cazul in care utilizatorul este o pers fizica cu varsta de peste 35 de ani si fara daune. Oricum nu cred ca va mai dura mult si vor pune si ei frana acestei scheme !
Daca nu incheiati polite online sau la colt de strada si aveati propriul consultant in asigurari care sa va reprezinte interesele nu ati mai fi incheiat asigurari asa scumpe !