Salut,
In primul rand, multumesc pentru tutorial - m-a ajutat sa identific si eu problema AC-ului (siguranta).
Am un Astra G din 1999 cu compresor Delphi.
Am fost fericit ca schimbarea sigurantei (care arate >500 Ohmi) se poate face usor, prin ridicarea clemelor -> inlocuirea sigurantei -> repunerea clemelor, dar din pacate entuziasmul meu se cam incheie aici
Am luat din magazin o siguranta de 192 de grade, dar de 10A, care nu incape in locasul alocat (ca si lungime se poate inghesui cumva, dar in diametru depaseste limita bobinei dupa montaj) - mai mica de 10A (sau mai mica in diametru) nu am gasit pe nicaieri (nici la magazinele din Brasov, nici pe on-line-ul romanesc).
Am gasit in schimb un echivalent - SM180A2 (asta e de 2A), dar in china, cu livrare intr-o luna.
Intrebarea mea e:
- stiti sa se gaseasca pe undeva in RO o siguranta echivalenta, cu diametrul de 2 (max 3mm) care sa poata fi montata in bobina?
Am vazut ca se face des referire la AlPadrino, insa pe site-ul lor nu reusesc sa gasesc nici un fel de siguranta.
Stiu ca, in Bucuresti, este o strada (cu ceva nume sfant/maica/<nu_retin>) cu multe magazine de componente si piese electronice - a gasit cineva pe la vreunul din ele o siguranta mai mica?
Sunt dispus sa platesc transportul + un eventual comision cui m-ar putea ajuta, pentru ca optiunea cu comanda de 10 bucati din China e cam dureroasa (masina are compresorul desfacut - la un atelier mecanic, nu de catre mine - si e inutilizabila in consecinta).
Multumesc pentru raspunsuri.
--
Alin F.