Vreau sa imi cumpar si eu o masina luna viitoare, oscilez cam intre acestea, a treia varianta ar fi o skoda octavia Combi sau normala, II .
Am nevoie de la masina de mult spatiu, aer conditionat cat mai eficient / climatronic , pilot automat, sa fie fiabila, sa coste putin la revizii, sa nu aiba probleme majore gen injectoare cazute de la motorina cum e la ford sau directie care se strica in cateva zeci de mii de km ca la hyundai .
Eu am condus astra de mai multe ori, tot H dar hatchback, cu caravan doar am mers in ea, model mai nou gen 2012 dar si mai vechi 😊 imi place cum se simte,e o masina solida, bine consolidata, nu prea se aude zgomot din exterior, consuma relativ ok, mi se pare foarte rezistenta .
Cu vectra nu am mers dar ma atrage , nu ma gandesc decat ca e o masina cu o clasa mai sus si de aceea piesele si reviziile s-ar putea sa fie mai scumpe.
Ca si nr de km nu fac cine stie ce, am masina de serviciu, pe aceasta o iau sa mai mearga sotia cu ea si sa o folosim cand avem anumite evenimente si pentru iesirile din tara , drumuri lungi cu nevoie de multe bagaje & friends. Daca o benzinara este mult mai fiabila si cu riscuri mai mici decat un diesel atunci probabil ca voi merge pe varianta aceasta. Oricum ar fi , am nevoie de o masina cu peste 100 hp sa nu trag de ea .
Am nevoie de sfaturile voastre cu legatura la motorizari, ani, dotari, nu am nici cea mai mica idee ce e ok si ce nu si ce sa verific.
![Idea](http://www.clubopel.com/images/2013/blank.gif)
Dealtfel nu cred ca voi primi sfaturi in legatura cu skoda octavia 😂
P.S. : rugaminte , va rog nu trimiteti oferte de masini aflate la vanzare, voi deschide un topic pe aria de vanzari cand va fi cazul . Multumesc.