- alexmaryan
- OP
- 3 mesaje
- din 08 Mai 2013
- Astra 2003 y17 dt
- Giurgiu
alexmaryan
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Astra 2003 y17 dt
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 08 Mai 2013
- Mesaj Privat
am si eu o problema. nu imi mai merge aerul conditionat. am sch radiatorul de ac am bagat freon . am sch si instalatia electrica din fata de la compresor si ventilatoare. am sch si calculatorul. am sch si electroventilatorul. problema e e ca nu imi mai pleac nici vebtilatorul de la radiatorul de apa. am pus tester pe ea si nu il lasa sa comunice cu calculatorul de la ventilatoare. imi apare steluta in bord. SE POTRIVESTE CALCULATORUL DE LA O MASINA CU AC LA UNA CU CLIMA? va rog daca puteti sa ma ajutai si pe mine. poate stie cineva ceva. sau un electrician bun in bucuresti.ms frumos.
am si eu o problema. nu imi mai merge aerul conditionat. am sch radiatorul de ac am bagat freon . am sch si instalatia electrica din fata de la compresor si ventilatoare. am sch si calculatorul. am sch si electroventilatorul. problema e e ca nu imi mai pleac nici vebtilatorul de la radiatorul de apa. am pus tester pe ea si nu il lasa sa comunice cu calculatorul de la ventilatoare. imi apare steluta in bord. SE POTRIVESTE CALCULATORUL DE LA O MASINA CU AC LA UNA CU CLIMA? va rog daca puteti sa ma ajutai si pe mine. poate stie cineva ceva. sau un electrician bun in bucuresti.ms frumos. eu am o astra g mootor y 17 dt din 2003
am si eu o problema. nu imi mai merge aerul conditionat. am sch radiatorul de ac am bagat freon . am sch si instalatia electrica din fata de la compresor si ventilatoare. am sch si calculatorul. am sch si electroventilatorul. problema e e ca nu imi mai pleac nici vebtilatorul de la radiatorul de apa. am pus tester pe ea si nu il lasa sa comunice cu calculatorul de la ventilatoare. imi apare steluta in bord. SE POTRIVESTE CALCULATORUL DE LA O MASINA CU AC LA UNA CU CLIMA? va rog daca puteti sa ma ajutai si pe mine. poate stie cineva ceva. sau un electrician bun in bucuresti.ms frumos. eu am o astra g mootor y 17 dt din 2003
stefannsg
- Mesaje scrise: 35
- Masina: Astra 2002 y17dt
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 02 Apr 2009
- Mesaj Privat
- alexmaryan
- OP
- 3 mesaje
- din 08 Mai 2013
- Astra 2003 y17 dt
- Giurgiu