mariussms
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Astra 2011
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 10 Apr 2013
- Mesaj Privat
Salutare,
Am tot cautat subiectul si nu gasesc niciun detaliu. Va cer opinia.
Am trecut pe anvelopele de vara, iar dupa aceasta operatiune trebuie sa "investesc" mai multa forta la viraje. Nu mai aluneca volanul atat de usor ca atunci cand aveam gumele de iarna. Nu am aprinsi martori in bord, nu trancane, nu bate, nivelul de ulei hidraulic este in regula....doar e mai rigida la condus. Gumele sunt Michelin Energy Saver pe o ASTRA J, 1.4 XER.
O fi bine.. o fii rau !?
Am tot cautat subiectul si nu gasesc niciun detaliu. Va cer opinia.
Am trecut pe anvelopele de vara, iar dupa aceasta operatiune trebuie sa "investesc" mai multa forta la viraje. Nu mai aluneca volanul atat de usor ca atunci cand aveam gumele de iarna. Nu am aprinsi martori in bord, nu trancane, nu bate, nivelul de ulei hidraulic este in regula....doar e mai rigida la condus. Gumele sunt Michelin Energy Saver pe o ASTRA J, 1.4 XER.
O fi bine.. o fii rau !?
- lucio85
- 4,964 mesaje
- din 14 Feb 2010
- Astra 2010 a17dtr
- Gorj
lucio85
- Mesaje scrise: 4,964
- Masina: Astra 2010 a17dtr
- Cont inregistrat: 14 Feb 2010
- Mesaj Privat
mariussms
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Astra 2011
- Cont inregistrat: 10 Apr 2013
- Mesaj Privat
- bamo
- **
- 417 mesaje
- din 19 Sep 2010
- Astra 2010 A14XER
- Bucuresti
bamo
- Mesaje scrise: 417
- Masina: Astra 2010 A14XER
- Cont inregistrat: 19 Sep 2010
- Mesaj Privat
Am sesizat si eu aceleasi diferente dupa schimbarea rotilor de iarna cu cele de vara. Pe langa asta demarajul este mai lent dar stabilitatea pe curbe si forta de franare a crescut. La fiecare schimbare de roti sezoniera ma bucur fie de aspect si stabilitate pe viraje (vara) fie de demaraj mai bun si usurinta in virare (iarna)
Trecerea a fost de la 205/60 R16 iarna - 215/50 R17 vara.
Trecerea a fost de la 205/60 R16 iarna - 215/50 R17 vara.