tembohabe
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Astra 2001 Y20DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 30 Mai 2007
- Mesaj Privat
salutare! eu am un simens NCDR 1500, cu navigatie si telefon celular. de ceva vreme am probleme cu display -ul (nu mai afiseaza nimic. este doar luminat). am schimbat acumulatorul la masina si nu mai pot sa introduc codul de siguranta. am car pas -ul, dar neavand afisaj .... ma poate ajuta cineva spunandu-mi combinatiile de taste? poate reusesc sa introduc codul "orbeste" . am fost la cei de la golden platin (reprezentanta opel) si nu au reusit (sau nu au avut chef) sa faca nimic. rezultatul lor a fost ca este defect iremediabil. mi-au dat si un pret pentru un altul = 8.000 RON. poate are cineva un display la un pret rezonabil.
- flavius1611
- 1,037 mesaje
- din 12 Jun 2006
- Astra 2015
- Teleorman
flavius1611
- Mesaje scrise: 1,037
- Masina: Astra 2015
- Cont inregistrat: 12 Jun 2006
- Mesaj Privat
tembohabe
- Mesaj Privat
- flavius1611
- 1,037 mesaje
- din 12 Jun 2006
- Astra 2015
- Teleorman
flavius1611
- Mesaje scrise: 1,037
- Masina: Astra 2015
- Cont inregistrat: 12 Jun 2006
- Mesaj Privat
eu am avut aceeasi problema ca si tine
iar display nu o sa gasesti niciodata la dezmembrari,crede-ma,am cautat 9 luni si nu am gasit,nici macar in germania
in al 2 lea rand,sa zicem ca ai gasi un display,nu o sa mearga niciodata fara ncdr-ul cu care a fost pe masina respectiva.
are un cod de protectie
deci nu iti face mari sperante ca nu ai de ce
ia-ti un mid cel mai bine si maneta de stergatoare cu comenzi pt comp de bord si o rezolvi mai usor asa
bafta
iar display nu o sa gasesti niciodata la dezmembrari,crede-ma,am cautat 9 luni si nu am gasit,nici macar in germania
in al 2 lea rand,sa zicem ca ai gasi un display,nu o sa mearga niciodata fara ncdr-ul cu care a fost pe masina respectiva.
are un cod de protectie
deci nu iti face mari sperante ca nu ai de ce
ia-ti un mid cel mai bine si maneta de stergatoare cu comenzi pt comp de bord si o rezolvi mai usor asa
bafta
tembohabe
- Mesaj Privat