Sunt un incepator si vreau sa imi cumpar o masina noua. Stiu ca multi imi spun sa imi iau o masina SH si sa o "frec" o perioada, insa m-am cam hotarat sa iau una noua. De asemenea o sa platesc cash, fara credit sau leasing. Un coleg de-al meu are o Corsa 1.2 de vreo 2 ani, versiunea Enjoy 3 usi cu ceva optiuni pe ea si imi place foarte mult. Ma gandeam sa imi iau si eu la fel.
Sunt foarte calm la volan si foarte atent, asa ca nu o sa o fortez, iar, in ceea ce priveste calatoriile, mai mult prin Bucuresti si, din cand in cand, pe afara (munte, mare etc).
Am vazut mai multe oferte de la mai multi dealeri si o sa vorbesc cu ei in curand. In mare, oferta care m-a atras cel mai mult este:
Corsa MCE (inteleg cea cu facelift) 3 usi 1.2: 6950E cu TVA + 3 REMAT
-aer
-ABS
-geamuri electrice
-airbags sofer + pasager
-radio cd
-comenzi volan (presun pt radio cd)
-inchidere centralizata
-pilot automat, computer bord
Ce ma intereseaza pe mine si daca puteti sa ma ajutati cumva:
- cam cat pot sa negociez cu un dealer pt 1,2 optiuni in plus la un pret redus (mai ales vopseaua)?
- e nevoie de un motor mai mare pentru nevoile mele?
- sa intreb daca au ceva pe stoc la care sa lase mai mut?
- este o alegere buna in comparatie cu Renault Symbol (~5400E), Ford Fiesta (~7500E), Hyundai i20 (~7000E), Sandero (~7000E)
Scuze daca intrebarile mele par puerile, insa in ultimele saptamani m-am consumat destul de mult pe aceasta tema.
Multumesc mult
Bine ati venit pe forum,va pun la dispozitie cateva recomandari pentru evitarea neplacerilor,
CAUTA si vei gasi , Ce trebuie sa am in vedere pe acest forum ? si Regulament General
edit by StefanTolos
2011-06-02 02:29:11