- MadFrog
- OP
- 167 mesaje
- din 22 Apr 2012
- Astra 2008 z17dtj
- Bucuresti
MadFrog
- Mesaje scrise: 167
- Masina: Astra 2008 z17dtj
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Apr 2012
- Mesaj Privat
Salutari la toata lumea,
As dori sa schimb si eu " bucsaraia" la vectra mea si voiam sa va intreb daca puteti sa=mi spuneti, cei care ati schimbat, cam care bucse sunt de schimbat si cum se numesc, e prima mea masina si nu ma pricep. Ca sa stiu si eu ce bucse am de cumparat si sa ma duc cu ele la nenea mecanicu`. Multam.
As dori sa schimb si eu " bucsaraia" la vectra mea si voiam sa va intreb daca puteti sa=mi spuneti, cei care ati schimbat, cam care bucse sunt de schimbat si cum se numesc, e prima mea masina si nu ma pricep. Ca sa stiu si eu ce bucse am de cumparat si sa ma duc cu ele la nenea mecanicu`. Multam.
- nicusor_sef89
- **
- 268 mesaje
- din 02 Mai 2012
- Vectra 1992 c16nz
- Valcea
nicusor_sef89
- Mesaje scrise: 268
- Masina: Vectra 1992 c16nz
- Cont inregistrat: 02 Mai 2012
- Mesaj Privat
pai in principal sunt cele de la brat sau bascula depinde cum vrei sa ii zici, cele de la bara de torsiune pivotii bieletele antiruliu acum depinde si ce simptome are masina ce se auda daca bate ceva si daca da pe unde asta cel mai bine o poate spune un nenea mecanic priceput ca sa nu te apuci sa schimbi toate nebuniile pentru un singur defect
- classicfan
- **
- 55 mesaje
- din 22 Dec 2010
- Meriva 2007 Z17DTH
- Dolj
classicfan
- Mesaje scrise: 55
- Masina: Meriva 2007 Z17DTH
- Cont inregistrat: 22 Dec 2010
- Mesaj Privat
Iti dau un sfat: verifica mai intai unde ai jocuri, ca nu are sens sa cumperi si apoi sa ramai cu ele nefolosite (cu ocazia asta verifici si jocurile in rulmenti ca si aia au viata limitata). Te duci intai la nenea mecanicu' si apoi in functie de rezultat actionezi. Ca sa-ti faci o idee Vectra A sta relativ bine fata de alte masini la capitolul asta, adica mai ieftine si cu durata de folosinta rezonabila pentru drumurile mioritice. Poti verifica de curiozitate preturile la: pivot, bieleta antiruliu, bucsa bara stabilizatoare, cap de bara, eventual toata bieleta.Succes!
- MadFrog
- OP
- 167 mesaje
- din 22 Apr 2012
- Astra 2008 z17dtj
- Bucuresti
MadFrog
- Mesaje scrise: 167
- Masina: Astra 2008 z17dtj
- Cont inregistrat: 22 Apr 2012
- Mesaj Privat