- IonutDaniel
- OP
- 220 mesaje
- din 06 Mar 2012
- Vectra 2004 Y20DTH
- Bucuresti
IonutDaniel
- Mesaje scrise: 220
- Masina: Vectra 2004 Y20DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 06 Mar 2012
- Mesaj Privat
M ar interesa si pe mine o vopsitorie de calitate si cu preturi de bun simt in Bucuresti sau daca exista cnv care m ar putea ajuta personal. Am reusit performanta sa ' barbieresc' putin bara spate usor lateral in timpul unei parcari laterale intr un spatiu ingust. S a julit in jur de 2 3 cm de vopsea. La majoritatea vopsitoriilor la care am intrebat eu vor sa vopseasca pentru treaba asta toata bara si parerea mea e ca n au de ce, fiind vorba de o unghie de vopsea sarita. Astept raspunsuri de la voi , multumesc!
- vlad-OPC
- 1,074 mesaje
- din 23 Jan 2011
- Astra 2008 Z16XER
- Bucuresti
vlad-OPC
- Mesaje scrise: 1,074
- Masina: Astra 2008 Z16XER
- Cont inregistrat: 23 Jan 2011
- Mesaj Privat
- pustiu_pst
- 2,841 mesaje
- din 17 Dec 2010
- Vectra 2001 z18xe/x16xelT
- Bucuresti
pustiu_pst
- Mesaje scrise: 2,841
- Masina: Vectra 2001 z18xe/x16xelT
- Cont inregistrat: 17 Dec 2010
- Mesaj Privat
- IonutDaniel
- OP
- 220 mesaje
- din 06 Mar 2012
- Vectra 2004 Y20DTH
- Bucuresti
IonutDaniel
- Mesaje scrise: 220
- Masina: Vectra 2004 Y20DTH
- Cont inregistrat: 06 Mar 2012
- Mesaj Privat
Ok , pana a apela la o vopsitorie profesionista , m am gandit sa incerc cu un marker special facut impotriva zgarieturilor auto. Am gasit si n Carrefour un model de culoare asemanator.Am inteles ca si in targul autovit exista niste baieti care ti prepara markerul dupa codul culorii de la masina si l poti folosi cu succes si ar fi in jur de 100 de lei. Ca se vede usor matuit o unghie din caroserie , putin ma intereseaza , vreau sa nu se mai vada deloc. Daca ar fi fost o zona mai mare afectata , atunci cred ca as fi apelat la vopsirea intregii bari.
- godsmack87
- *
- 14 mesaje
- din 16 Nov 2011
- Bucuresti
godsmack87
- Mesaje scrise: 14
- Masina:
- Cont inregistrat: 16 Nov 2011
- Mesaj Privat
Salut,
Sunt ok markerele, dar atunci cand se exagereaza cu ele, nu mai e frumos. Spun asta din "proprie experienta". Eu am cumparat masina sh de la o tipa ce a "barbierit" vopseaua cam peste tot: spoilere, usi, oglinzi, toate extremitatile predispuse la asa ceva, apoi a dat cu markerul in discutie. Acum, a mea masina are numai pete pe ea. Markerul ala acopera dar nu se integreaza in peisaj.
Sunt ok markerele, dar atunci cand se exagereaza cu ele, nu mai e frumos. Spun asta din "proprie experienta". Eu am cumparat masina sh de la o tipa ce a "barbierit" vopseaua cam peste tot: spoilere, usi, oglinzi, toate extremitatile predispuse la asa ceva, apoi a dat cu markerul in discutie. Acum, a mea masina are numai pete pe ea. Markerul ala acopera dar nu se integreaza in peisaj.