pufosme
- Mesaje scrise: 49
- Masina: Corsa 2007 Z13DTJ
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 18 Apr 2012
- Mesaj Privat
salutare, m-am gandit sa imi fac si eu corsa d 1.3 cdti 75hp ca la carte (asta daca se poate). ce vrea sa ii fac este :
- remap la eds
- senzori de temperatura motor ( ceva ca aici sau altfel : http://www.youtube.com/watc...p;feature=related )
- tempomat si maneta de cruise control (mi-a spus marius de la eds ca se poate - dupa ce a pus tech2 pe masina)
- jante / folie neagra geamuri / plafon negru
ce nu stiu si nu gasesc este : senzorii aia de temperatura. (se poat activa de unde din soft ca banuies ca BC-ul are habar de asa ceva) sau a gasit cineva sa isi puna pe masina ?
si ce alte modificari as putea sa ii mai fac la interior (se se mai poate activa pe masina aia din BC sau mai stiu eu ce ) ?
si eventual stie careva ce semnifica meniurile acelea ascunse (atunci cand ti apasat pe butonul settings aprox. 10 sec) ?
o zi buna.
- remap la eds
- senzori de temperatura motor ( ceva ca aici sau altfel : http://www.youtube.com/watc...p;feature=related )
- tempomat si maneta de cruise control (mi-a spus marius de la eds ca se poate - dupa ce a pus tech2 pe masina)
- jante / folie neagra geamuri / plafon negru
ce nu stiu si nu gasesc este : senzorii aia de temperatura. (se poat activa de unde din soft ca banuies ca BC-ul are habar de asa ceva) sau a gasit cineva sa isi puna pe masina ?
si ce alte modificari as putea sa ii mai fac la interior (se se mai poate activa pe masina aia din BC sau mai stiu eu ce ) ?
si eventual stie careva ce semnifica meniurile acelea ascunse (atunci cand ti apasat pe butonul settings aprox. 10 sec) ?
o zi buna.
- marusu
- **
- 474 mesaje
- din 11 Apr 2010
- Corsa 2007 Z13DTH
- Suceava
marusu
- Mesaje scrise: 474
- Masina: Corsa 2007 Z13DTH
- Cont inregistrat: 11 Apr 2010
- Mesaj Privat
Claoo
- Mesaje scrise: 19
- Masina: Corsa 2008
- Cont inregistrat: 03 Jun 2011
- Mesaj Privat
- marusu
- **
- 474 mesaje
- din 11 Apr 2010
- Corsa 2007 Z13DTH
- Suceava
marusu
- Mesaje scrise: 474
- Masina: Corsa 2007 Z13DTH
- Cont inregistrat: 11 Apr 2010
- Mesaj Privat
claoo e posibil sa fie termostatul (daca iti pui un carton in fata si faci un drum iar in masina simti ca baga putina caldura e de la el)sau sa iti fi ramas pe rece de la comutatorul din panoul central,butonul cald/rece de obicei cedeaza fiindca e foarte slabut,dar la asa ceva ar trebui sa iti dai seama pentru ca simti butonul mergand in gol. eu doar mi-am dat cu parerea daca nu reusesti nimic cred ca ar fi cel mai bine sa mergi la un mecanic sau un service. succes in rezolvarea problemei!