Alesanko
- Mesaje scrise: 64
- Masina: Vectra 2001 Z16XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 12 Dec 2012
- Mesaj Privat
- blackshaddow
- OP
- 670 mesaje
- din 19 Jun 2009
- Tigra 1998 X14XE
- Tulcea
blackshaddow
- Mesaje scrise: 670
- Masina: Tigra 1998 X14XE
- Cont inregistrat: 19 Jun 2009
- Mesaj Privat
iar pentru colegul din Constanta care spune ca nu are semnal in casa sa fie sanatos si sa plateasca in continuare daca lui ii convine nu are decat dar legal si conform contractului mai ales daca locatia respectiva este si adresa contractuala firma de telefonie este obligata sa-i asigure semnal
asta poate nu stia
- jE
- 8,407 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,407
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
Legat de Cosmote, nu inteleg o chestie. Atat tu cat si colegii tai sunteti profund nemultumiti de faptul ca nu aveti acoperire la locul de munca. Ce nu inteleg e de ce va mai pastrati abonamentele? Ca povestea, din ce zici tu, nu e noua, si treneaza asa de aproape un an.
Aia cu semnal la 2 km de voi e irelevanta, poti sa ai variatie de semnal de 80% in 30m, in cazul telefoniei mobile, deci...
- blackshaddow
- OP
- 670 mesaje
- din 19 Jun 2009
- Tigra 1998 X14XE
- Tulcea
blackshaddow
- Mesaje scrise: 670
- Masina: Tigra 1998 X14XE
- Cont inregistrat: 19 Jun 2009
- Mesaj Privat
cu cosmoteul da este de un an aproape problema si in acest an atat eu cat si colegii am propus o gramada de variante pentru iesirea din situatie dar Cosmote refuza sa isi respecte obligatiile contractuale.
-am cerut la fiecare sesizare un raspuns oficial scris ... nu ni s-a dat nici mie nici colegilor care au mai reclamat
-am cerut rezilierea contractului .... nici vorba fara taxa de reziliere
-am cerut reducerea planului tarifar .... nici vorba
-am cerut scaderea lunilor contractuale in baza faptului ca timp de 9 luni nu am putut utiliza serviciul in acea zona.... NU inca odata din partea lor
-i-am amenintat cu ANPC,ANCOM,tribunal ..... faceti cum doriti asa ne-au spus
ce mai ramane de facut decat sa-i bag in ... lor si sa nu le mai platesc nimic ?
dar inainte de acest lucru vreau sa parcurg toate etapele legale mai sus mentionate ANPC,ANCOM eventual tribunal si cu rezultatul anchetelor acestor institutii oficial in scris sa ma apar pe viitor de eventualele repercursiuni din partea lor.
si cu privire la problema ca am semnal in alta parte si acolo nu am si nu am ce face ... pai asta ce inseamna ca numai putem face nicio reclamatie catre companiile de telefonie mobila?
doar pentru simplul fapt ca daca nu avem semnal intr-o locatie de exemplu si avem semnal in alta/alte locatii
mi se pare absurd acest lucru deoarece pe harta lor de acoperire apare ca zona reclamata este acoperita.....