coste a scris:Da totusi nu merge sa il indrept din interior cu o bucata de lemn, nu sunt orifici sa ajung la prag ca pe gaurile de sub prag nu merge ca sunt prea mici si e distanta mare pana la locul unde e infundata.
.
Un tinichigiu priceput a indreptat pragul meu prin acele gauri care spui tu ca sunt prea mici cu o bucata de lemn proptita in marginea aia de dedesubt a pragului, pe care a facut parghie si a folosit o surubelnita mai lunga si un levier mai subtire. Nu a avut nevoie de ciocan sa bata sau altceva, doar a impins in surubelnita si la urma cu levierul. In final pragul arata destul de bine, a mai fost nevoie de foarte putin chit, operatiunea de indreptare a durat vreo 10 minute. Uite si pozele :
inainte:
dupa:
Deci, incearca sa cauti pe cineva care se pricepe la fiare...nu cred ca reusesti cu ventuze, lipiciuri...silicon, etc.
PS. am mers la doua serviceuri mari in Bucuresti sa vad parerea lor despre cum as putea sa rezolv pragul: la primul mi-au zis ca singura solutie este sa taie tot pragul, sa-l indrepte si apoi sa-l resudeze...cost vreo 1000 ron iar la ceilalti au zis ca poate ar merge daca sudeaza ceva suruburi sau sarme ca n-am prea inteles si apoi sa traga cumva de ele cu o presa...cost vreo 700 ron, la ambele fara vopsit si ce mai era, care ar mai fii crescut pretul final al reparatiei. In final l-am rezolvat cum am scris mai sus in Fagaras, la un service unde cunosteam si eu meseriasii, cu aproximativ 200 ron manopera plus vopsit...