- Andrei Constantin
- OP
- 202 mesaje
- din 28 Dec 2011
- Astra 2006 Z13CDTI
- Bucuresti
Andrei Constantin
- Mesaje scrise: 202
- Masina: Astra 2006 Z13CDTI
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 28 Dec 2011
- Mesaj Privat
Salut baieti,
Am si eu o problema, de cand cu grul asta (iarna vin toate belelele), in momentul in care pun contactul se aude un zgomot in FARUL DREAPTA; cred eu ca este motorasul de reglaj far deoarece am observat ca nici nu se mai misca in momentul in care incerc sa reglez farul. Cel din stanga URCA/COBOARA , cel din dreapta nu. Daca aveti idee de ce se intampla si intradevar este acel motoras...SPUNETI-MI SI MIE CUM FAC SA IL OPRESC, SA NU MAI MEARGA ASA IN GOL, SA NU MAI FACA ZGOMOTUL ACELA.
Mentionez ca in mers exista zgomotul dar...nu este deranjant, nu se aude!Dar stiti voi cum e...cand stiti ca ceva nu functioneaza asa cum trebuie
Multumesc, astept un raspuns de la voi!
Am si eu o problema, de cand cu grul asta (iarna vin toate belelele), in momentul in care pun contactul se aude un zgomot in FARUL DREAPTA; cred eu ca este motorasul de reglaj far deoarece am observat ca nici nu se mai misca in momentul in care incerc sa reglez farul. Cel din stanga URCA/COBOARA , cel din dreapta nu. Daca aveti idee de ce se intampla si intradevar este acel motoras...SPUNETI-MI SI MIE CUM FAC SA IL OPRESC, SA NU MAI MEARGA ASA IN GOL, SA NU MAI FACA ZGOMOTUL ACELA.
Mentionez ca in mers exista zgomotul dar...nu este deranjant, nu se aude!Dar stiti voi cum e...cand stiti ca ceva nu functioneaza asa cum trebuie
Multumesc, astept un raspuns de la voi!
- CristiNistor
- **
- 263 mesaje
- din 29 Mai 2009
- Astra 2007 Z14XEP
- Bucuresti
CristiNistor
- Mesaje scrise: 263
- Masina: Astra 2007 Z14XEP
- Cont inregistrat: 29 Mai 2009
- Mesaj Privat
nelutzul40- Suspendat
- 1,014 mesaje
- din 24 Feb 2008
- Astra 2001 Y17DT
- Ialomita
nelutzul40- Mesaje scrise: 1,014
- Masina: Astra 2001 Y17DT
- Cont inregistrat: 24 Feb 2008
- Mesaj Privat
- Andrei Constantin
- OP
- 202 mesaje
- din 28 Dec 2011
- Astra 2006 Z13CDTI
- Bucuresti
Andrei Constantin
- Mesaje scrise: 202
- Masina: Astra 2006 Z13CDTI
- Cont inregistrat: 28 Dec 2011
- Mesaj Privat
Salut Baieti,
Sigur zgomotul nu este in bord, este in fata, in interiorul farului! Nu stiu daca acel motoras are o mufa separata, deoarce nu am gasit sa fie pe acolo(am demontat suportul de filtru de aer) deoarece m-am uitat deja. Bine..., nu mi-am bagat eu nasul pe acolo deoarece nu ma pricep, a umblat un electrician si tot el mi-a spus ca acel motoras s-ar alimenta direct din far, nu are sursa separata de alimentare.
Multumesc oricum, poate mai are cineva o alta parere.
Sigur zgomotul nu este in bord, este in fata, in interiorul farului! Nu stiu daca acel motoras are o mufa separata, deoarce nu am gasit sa fie pe acolo(am demontat suportul de filtru de aer) deoarece m-am uitat deja. Bine..., nu mi-am bagat eu nasul pe acolo deoarece nu ma pricep, a umblat un electrician si tot el mi-a spus ca acel motoras s-ar alimenta direct din far, nu are sursa separata de alimentare.
Multumesc oricum, poate mai are cineva o alta parere.
- mikyboy
- 5,735 mesaje
- din 08 Dec 2006
- Insignia 2014 A20TDH
- Sibiu
mikyboy
- Mesaje scrise: 5,735
- Masina: Insignia 2014 A20TDH
- Cont inregistrat: 08 Dec 2006
- Mesaj Privat
- Andrei Constantin