ionut25- Mesaje scrise: 39
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 17 Dec 2006
- Mesaj Privat
Salutare.......am un omega din 94 cutie automata 2.5 turbo diseal...si cateodata....am abservat..ca apas pedala ...si ea nu mai pleaca ....apoi greu dupa cateva secunde.....o ia din loc......asta mi s-a intamplat ieri prin oras(a 2A oara)...insa ....seara pe la 11...cand am plecat iar cu ea...(deci dupa vreo 5-6 ore)..isi revenise....! TIN SA MENTIONEZ....CA SI MOTORUL MERGE NEREGULAT LA RELANTI....Deci?de la ce sa fie....?injectoare..cumva?
- Mesaj Privat
Salutare.......am un omega din 94 cutie automata 2.5 turbo diseal...si cateodata....am abservat..ca apas pedala ...si ea nu mai pleaca ....apoi greu dupa cateva secunde.....o ia din loc......asta mi s-a intamplat ieri prin oras(a 2A oara)...insa ....seara pe la 11...cand am plecat iar cu ea...(deci dupa vreo 5-6 ore)..isi revenise....! TIN SA MENTIONEZ....CA SI MOTORUL MERGE NEREGULAT LA RELANTI....Deci?de la ce sa fie....?injectoare..cumva?
- mecaNIK
- 2,202 mesaje
- din 10 Jan 2007
- Insignia 2010 confidential
- Anglia
mecaNIK
- Mesaje scrise: 2,202
- Masina: Insignia 2010 confidential
- Cont inregistrat: 10 Jan 2007
- Mesaj Privat
- mihait
- **
- 165 mesaje
- din 27 Sep 2006
- Astra 1997 X16SZR
- Bucuresti
mihait
- Mesaje scrise: 165
- Masina: Astra 1997 X16SZR
- Cont inregistrat: 27 Sep 2006
- Mesaj Privat
- Mesaj Privat
- mihait
- **
- 165 mesaje
- din 27 Sep 2006
- Astra 1997 X16SZR
- Bucuresti
mihait
- Mesaj Privat
Pot fi zeci de cauze:
- o valva care ramane blocata, o supapa de control care se blocheaza
- vreun piston blocat
- convertor de cuplu cu probleme
- ambreiaje duse
- filtru de ulei infundat
etc.
Incearca sa ne raspunzi coerent la intrebari si incercam si noi sa te ajutam !
Eventual sa ne spui daca se mai intampla si altceva: zgotote suspecte, socuri la schimbarea treptelor, etc.
- o valva care ramane blocata, o supapa de control care se blocheaza
- vreun piston blocat
- convertor de cuplu cu probleme
- ambreiaje duse
- filtru de ulei infundat
etc.
Incearca sa ne raspunzi coerent la intrebari si incercam si noi sa te ajutam !
Eventual sa ne spui daca se mai intampla si altceva: zgotote suspecte, socuri la schimbarea treptelor, etc.
- Mesaj Privat
k..deci am fost azi..la di bas...si mi-a bagat-o pe test....problema:injectorul 1..si pompa de injectie....cei de acolo au zis ca ei nu repara..ci inlocuiesc... ...cica doar pompa e vreo 20 mil....cand am auzit nu stiam cum sa plec mai repede ......tOT CEL DE ACOLO..MI-A ZIS..CA SE POATE REPARA INSA LA UN POMPAGIU....BUN...pt.asta..daca aveti sa imi recomandati chiar va rog.....!Insa acum..urmeaza problema.....ajung in parcare cu ea..si ma apuc sa o curat de ulei..ca tot imi sare si nu stiu.....cand am desfacut...furtune.aer..pe acolo..ce vad in...efacurae...aerisire ce naiba o fi......era plina...murdara numai de ulei......si prin furtune la fel.....deci...ce are...care stiti cum a ajunds acolo uleiul?
- nonea
- 1,098 mesaje
- din 09 Dec 2006
- Astra 1992 c14nz
- Bistrita-Nasaud
nonea
- Mesaje scrise: 1,098
- Masina: Astra 1992 c14nz
- Cont inregistrat: 09 Dec 2006
- Mesaj Privat
- mihait
- **
- 165 mesaje
- din 27 Sep 2006
- Astra 1997 X16SZR
- Bucuresti
mihait
- Mesaj Privat
Te rog eu, fa un mare efort si scrie omeneste, adica cu propozitii si/sau fraze.
Unde e plina de ulei?
Ce culoare are uleiul?
Miroase ciudat ?
Referitor la injector si pompa, mai mergi si la alt service sa mai obtii o parere. Daca pompa si injectorul ala sunt de vina incearca sa gasesti ceva la dezmembrari si sigur ai sa iesi mai ieftin.
Unde e plina de ulei?
Ce culoare are uleiul?
Miroase ciudat ?
Referitor la injector si pompa, mai mergi si la alt service sa mai obtii o parere. Daca pompa si injectorul ala sunt de vina incearca sa gasesti ceva la dezmembrari si sigur ai sa iesi mai ieftin.
- Mesaj Privat
- Mesaj Privat
..wow....doamne cum fuge acum..omega mea...... ...!deci...am fost si....am facut pompa de injectie...80 lei....si acum....rupe asfaltul.... .....mai trebuie sa fac...turbina..ca pe acolo..pierd ulei...cica cand intra ..arunca ulei...dar....sunt deja....sub influenta..etuziasmului..de cum poate acum sa fuga ..masina asta....!..DETECTOR RADAR IMI TREBUIE NEAPARAT