Salutare. Am gasit un opel Zafira din 2001 care avea montata nuca schimbatorului de pe Astra H. Dadea foarte bine. Ma bate gandul sa imi pun si eu pe Astra mea. Astra G. Aveti idee ce modificari trebuiesc facute? Multumesc
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Ba chiar s-a riscat cineva ,
este chiar de la noi din Constanta,initial a pus o nuca de corsa d,iar acum are o nuca de astra j .
Arata foarte bine dar tine secret montajul ,Aveam si 2-3 poze dar le am in calculatorul la care mi s-a stricat placa video si nu le pot lua .
Si cu asta de astra h arata superb
Cred ca trebuie taiat putin din teava pe care este pusa nuca astfel incat sa vina asta de h sau corsa d sau ce vrei sa pui .
cam asa arata o nuca de corsa D pe astra G
mai multe detalii nu pot sa iti spun pentru ca nu stiu
Stiu doar ca trebuie taiat din tija de pe masina ,ceva indreptat ,si doar ata stiu
Nici posesorul nu vrea sa spuna mai multe .
am facut in sfarsit rost de o nuca de astra h.in curand o voi monta si o sa-mi fac pentru mine un tutorial ca se pare ca nu vrea nimeni sa vina cu idei clare de montaj. 😂
Tony ce sa zic ,arata excelent
felicitari
ai vazut ca se poate si fara explicatii de la cei infumurati.
Poate o data si o data imi pica si mie asa ceva pe mana si o schimb fara sa ma uit
ai schimbat si mansonul de piele ,sau a ramas cel de astra g
mersi claudiu.momentan am ramas cu cel de astra g urmand ca in viitorul apropiat sa fac o noua husa pentru astra h deoarece prinderea de sus difera de la un model la altul.sunt multumit per total pana acum si eu de cum arata.
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Site-ul clubopel.com și partenerii noștri folosesc cookies pentru a vă putea oferi informațiile și serviciile pe care le doriți și, în unele cazuri, pentru a personaliza experiența online.
Puteți seta ce cookies acceptați, pe care nu și puteți schimba aceste setări oricând accesând opțiunea 'Setări cookie' disponibilă în toate paginile site-ului.
Cookie-uri necesare funcționării site-ului
Dacă blocați aceste cookies nu mai puteți folosi site-ul clubopel.com în mod corespunzător, funcționarea lui fiind afectată.
Cookie-uri pentru publicitate netargetată - se asigură doar că nu primiți aceeași reclamă mereu. Nu sunt stocate sau transmise date personale. Pentru reclamele servite prin Google aveți detalii suplimentare aici
Cookie-uri pentru monitorizare traficului în mod anonim, care ne permit să știm câți utilizatori accesează clubopel.com și care sunt paginile vizitate. Pentru detalii: Google Analytics.
Reclame care v-ar putea interesa
Aceste cookies personalizează reclamele în funcție de locul de unde vizitati
site-ul și interesele manifestate până acum, astfel încât să aveți reclame relevante.
Blocarea acestui tip de cookies nu oprește reclamele, în schimb v-ar putea oferi anunțuri care să nu vă intereseze.
Demografice
Pentru a vă cunoște mai bine, sunt stocate cookies care ajută serviciile de monitorizare a traficului să
rețina sexul, orașul, categoria de vârstă sau alte detalii care ar putea determina pe viitor conținut
relevant și o politică editorială care să corespundă așteptărilor vizitatorilor noștri prin serviciul
oferit de Google Analytics.