lolosinho
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Vectra 2007 Z18XER
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 02 Feb 2011
- Mesaj Privat
Va salut...acum cateva zile in timp ce mergem cu maisna la o schimbare a vitezei din treapta a3 in a 2a masina s-a manifestat ciudat si a dat un rateu,ca si cum ar merge in 3 pistoane..motorul suna ciudat.Am schimbat bujiile,nimica,aceeasi treaba,am fost cu ea la service si mecanicul mi-a spus ca ar fi de la bobina si ca nu are rost sa-i fac o diagnoza deoarce nu-mi spune cu exactitate de unde ar fi problema.Treaba e ca nu vreau sa arunc cu banii aiurea si sa-mi cumpar o bobina fara sa fiu sigur ca de acolo ar fi problema..asa ca , caut pe cineva sa ma ajute cu o proba a unei bobine ulterior daca se adevereste ca aceasta fiind problema sa-mi cumpar una... multumesc si astept ajutoare...bineinteles,fac cinste !
catalinpav66- Suspendat
- 759 mesaje
- din 29 Oct 2008
- Vectra 2006 z30dt
- Bucuresti
catalinpav66- Mesaje scrise: 759
- Masina: Vectra 2006 z30dt
- Cont inregistrat: 29 Oct 2008
- Mesaj Privat
- Bunicu
- 2,192 mesaje
- din 11 Dec 2008
- Astra 2003 Y20DTH
- Ialomita
Bunicu
- Mesaje scrise: 2,192
- Masina: Astra 2003 Y20DTH
- Cont inregistrat: 11 Dec 2008
- Mesaj Privat
binenteles, toata lumea vrea sa repare moka, doar de-aia intra pe forum. Omul vrea sa isi repare masina singur, e vreo problema?
Pana una-alta, te rog umbla putin la avatar si schimba poza. Daca vrei explicatii, le gasesti in Regulament. Daca insisti, iti explic eu cum sta treaba. Sper totusi ca nu vrei.
Pana una-alta, te rog umbla putin la avatar si schimba poza. Daca vrei explicatii, le gasesti in Regulament. Daca insisti, iti explic eu cum sta treaba. Sper totusi ca nu vrei.
lolosinho
- Mesaj Privat
lolosinho
- Mesaj Privat