Ai uitat parola?

1. Home
  2. Tuning
  • satwien

• Mesaje scrise: 98
  • Masina: Signum 2007
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 06 Sep 2012

• Mesaj Privat
Am descoperit un link interesant pentru amatorii de cai putere si ma cam mananca palma sa-mi comand asa ceva. A cumparat cineva de la italienii astia?
http://www.powerbox2.com/en-us/index.html
  • Geo89

• Mesaje scrise: 621
  • Masina: Vectra 2001 Y20DTH
  • Cont inregistrat: 30 Sep 2009

• Mesaj Privat
Suna tentant reclama,dar cine stie?!?!?!In general,lumea nu are o parere prea buna despre powerbox-uri!Asa c daca iti cumperi,anunta-ne si pe noi.Oricum eu sunt pe punctul de a face o remapare "AT HOME",asa ca sa vedem cine e mai in avantaj.Numai bine!
  • satwien

• Mesaje scrise: 98
  • Masina: Signum 2007
  • Cont inregistrat: 06 Sep 2012

• Mesaj Privat
Avantajul la chip tuning-ul de care vorbeam mai sus este ca poti sa-l folosesti numai cand vrei, ai o telecomanda in masina pentru On/Off. In plus, ai 10 mapari la dispozitie, fiecare isi alege ce-i place. Cel putin in teorie, in realitate nu stiu cum o fi, din cauza asta ceream pareri si din partea altor posibili utilizatori.
Remaparea "hand made" facuta in calculatorul masinii este mai ieftina, dar este mult de munca pana nimeresti setarile care-ti plac. Unii vor putere cu orice pret, altii vor reducerea consumului, fiecare le stie pe ale lui.
Nu sunt hotarat daca sa-mi cumpar chip-ul, inca ma gandesc daca chiar se merita.
  • DB77AAA

• Mesaje scrise: 6,682
  • Masina: Vectra 2005 Z19DTH 200CP
  • Cont inregistrat: 19 Jan 2007

• Mesaj Privat
Cutiuta asta devine relativ interesanta, arata ca are multe componente in ea... Desi din ce vad in specificatii, ideea e sa minta senzorul de presiune rampa. Oare treaba asta face bine la CR? Dupa calculele mele, nu, insa se poate folosi cu succes pe o pompa deja obosita. Foarte tare e ca ei din un banal senzor pacalit scot 30-40 % peste stock. Imposibil!
  • VIPER1981

• Mesaje scrise: 304
  • Masina: Astra 2007 Z13DTH
  • Cont inregistrat: 25 Oct 2008

• Mesaj Privat
Salutare....pare tentant...70euro...dar un astfel de chip-box nu afecteaza in timp motorul...o remapare costa undeva la 300euro...totusi 70 este bine chiar si 140 e bine...dar consecintele...?
Skip ads

1. Home
  2. Tuning

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR