amnesyy
- Mesaje scrise: 34
- Masina: Astra 1993 1.7 tdi isuzu
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 13 Oct 2006
- Mesaj Privat
fratii mei , am injurat pe cel care facut cablu de kilometraj cu 5 cm mai scurt de o sa ma tina minte si nepotii lui ,
- problema ,intre cablu de km si cutie eu am avut 2 chestii din plastic :- prima e pinionu de plastic care normal continua sa fie acolo , iar a 2 a infiletata in ea tot un fel de pinion , din care ieseau 3 cabluri electrice si intrau intr o mufa ( cand am cumparat masina 2 din cele trei cabluri - rupte ireparabil-) am eliminat partea cu cablurile , nu stiu ce e , nu pot sa imi dau seama pt ce foloseste , doar ca , intr un fel sau altul masura turatia cutiei sau asa ceva . am vrut sa o cumpar , costa 80 de euro , la dezmembrari motorul meu nu exista (isuzu 1.7 tdi 1993 ) va rog explicati mi si mie ce face chestia aia , nu am simtit nici o modificare majora la motor , doar ca .....curge mai mult ulei din cutie , nu de speriat -cateva grame .....................ajutor , im going crazy
- problema ,intre cablu de km si cutie eu am avut 2 chestii din plastic :- prima e pinionu de plastic care normal continua sa fie acolo , iar a 2 a infiletata in ea tot un fel de pinion , din care ieseau 3 cabluri electrice si intrau intr o mufa ( cand am cumparat masina 2 din cele trei cabluri - rupte ireparabil-) am eliminat partea cu cablurile , nu stiu ce e , nu pot sa imi dau seama pt ce foloseste , doar ca , intr un fel sau altul masura turatia cutiei sau asa ceva . am vrut sa o cumpar , costa 80 de euro , la dezmembrari motorul meu nu exista (isuzu 1.7 tdi 1993 ) va rog explicati mi si mie ce face chestia aia , nu am simtit nici o modificare majora la motor , doar ca .....curge mai mult ulei din cutie , nu de speriat -cateva grame .....................ajutor , im going crazy
- ghostrider
- **
- 108 mesaje
- din 07 Mar 2007
- Astra 2002 Y17DT
- Bucuresti
ghostrider
- Mesaje scrise: 108
- Masina: Astra 2002 Y17DT
- Cont inregistrat: 07 Mar 2007
- Mesaj Privat
amnesyy
- Mesaj Privat
cum sa nu existe cand eu il am pe masina , este intradevar dti ,tdi stii care e diferenta ? niciuna , scria pe ea , 1.7 d turbo intercooler , va rog , daca cineva a mai vazut asa ceva sa imi spuna si mie , mecanicii de aici spun simplu doar sa o inlocuiesc , dar nu stiu ce e , costa doar 80 euro , nusce sa fac, va rog .........
dannny
- Mesaje scrise: 74
- Masina: Vectra 1993 c20ne
- Cont inregistrat: 20 Oct 2006
- Mesaj Privat
amnesyy
- Mesaj Privat