Joi 29 Nov, 2012 12:33 pm
..............daca ti-a cazut arcul de la pedala de ambreiaj, mai mult ca sigur ai piesa de fixare sparta. Este o bucata de plastic galbena (se vede in poza pusa de colegul) . Arcul nu are nimic, dar ti-a cazut din cauza ca s-a spart piesa de care am pomenit mai sus, iar arcul nu mai are in ce sa stea fixat. La mine sa spart acum an, m-am chinuit si am lipit-o si a mers pana acum vreo 3 luni cand s-a spart din nou. Unii colegi de pe aici au facut-o din aluminiu, dar avand in vedere ca este o forma destul de ciudata iti trebuie un meserias bun sa ti-o reproduca. Atentie piesa mai are si o tablita in forma de semicerc care este acoperita cu teflon unde se fixeaza un capat al arcului, trebuie sa o recuperezi in cazul in care vrei sa o confectionezi. Exact cum spunea si colegul mai sus, lipsa arcului are influenta asupra tempomatului, in sensul ca nu poti sa il mai actionezi si de asemenea pedala de ambreiaj este putin mai tare, insa in timp piciorul se obisnuieste.
Daca gasesti sa cumperi tot ansamblu (arc +piesa de fixare galbena ) posteaza si tu de unde ai luat.