alex192
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Astra 2005
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 21 Nov 2012
- Mesaj Privat
Salut , am si eu o astra G berlina din 2005 si in momentul in care bag in mansalier , nu se aprind lampile pe spate... am verificat becurile si nu sunt arse , contactele de la lampi din spate sunt bune si ele . Aveti idee care ar putea fi problema ?
Eu m-am gandit ca ar fi ori contactul cand bagi maneta in mansalier , care nu stiu unde se afla , ori siguranta , care nu stiu nici aia unde se afla , nu am gasit in carte panoul de sigurante...
Eu m-am gandit ca ar fi ori contactul cand bagi maneta in mansalier , care nu stiu unde se afla , ori siguranta , care nu stiu nici aia unde se afla , nu am gasit in carte panoul de sigurante...
- djtaotao
- 1,677 mesaje
- din 18 Jul 2007
- Sibiu
djtaotao
- Mesaje scrise: 1,677
- Masina:
- Cont inregistrat: 18 Jul 2007
- Mesaj Privat
- Bunicu
- 2,192 mesaje
- din 11 Dec 2008
- Astra 2003 Y20DTH
- Ialomita
Bunicu
- Mesaje scrise: 2,192
- Masina: Astra 2003 Y20DTH
- Cont inregistrat: 11 Dec 2008
- Mesaj Privat
hai maistre ca te-am prins. Bine,nu 100%, doar 50% dar e bine si asa. Ai scris corect "mers inapoi" dar cealalta expresie este corecta in forma "Marche Arriere"
Mi-am amintit ca tu esti cel care ne-ai intrebat cand schimbam titlul topicului "Bujie rupta in chiulOasa"
Nu o lua ca pe un afront, vreau doar sa zambim!
si inca ceva: -Ce profesie ai? Eu am o banuiala ca te ocupi cumva cu limba si literatura... Romana sau oricare alta...
Hai spune ca nu iti fac nimic!
Respect.
Acum ontopic:
-intreruptorul pentru becurile de MArche Arriere se afla pe cutie si este vizibil pe la roata din stanga (fatza) dar numai daca demontezi carena verticala a scutului sau, daca demontezi suportul care sustine bateria, caz in care sonda respectiva este vizibila prin partea superioara a cutiei de viteze (pe la capota). Se demonteaza usor cu o cheie fixa si la demontare nu exista niciun pericol de a curge ulei pe acolo , nivelul uleiului in cutie situandu-se mult mai jos.
Seara buna de la Bunicu
Mi-am amintit ca tu esti cel care ne-ai intrebat cand schimbam titlul topicului "Bujie rupta in chiulOasa"
Nu o lua ca pe un afront, vreau doar sa zambim!
si inca ceva: -Ce profesie ai? Eu am o banuiala ca te ocupi cumva cu limba si literatura... Romana sau oricare alta...
Hai spune ca nu iti fac nimic!
Respect.
Acum ontopic:
-intreruptorul pentru becurile de MArche Arriere se afla pe cutie si este vizibil pe la roata din stanga (fatza) dar numai daca demontezi carena verticala a scutului sau, daca demontezi suportul care sustine bateria, caz in care sonda respectiva este vizibila prin partea superioara a cutiei de viteze (pe la capota). Se demonteaza usor cu o cheie fixa si la demontare nu exista niciun pericol de a curge ulei pe acolo , nivelul uleiului in cutie situandu-se mult mai jos.
Seara buna de la Bunicu
moroshanu- Suspendat
- 249 mesaje
- din 16 Apr 2012
- Astra 2004 z17dtl
- Prahova
moroshanu- Mesaje scrise: 249
- Masina: Astra 2004 z17dtl
- Cont inregistrat: 16 Apr 2012
- Mesaj Privat
- vallyyy
- 1,651 mesaje
- din 05 Oct 2010
- Astra 2006 Z14XEP
- Arges
vallyyy
- Mesaje scrise: 1,651
- Masina: Astra 2006 Z14XEP
- Cont inregistrat: 05 Oct 2010
- Mesaj Privat
horaa- Suspendat
- 3,472 mesaje
- din 05 Oct 2012
- Astra 2012 a14net
- Bihor
horaa- Mesaje scrise: 3,472
- Masina: Astra 2012 a14net
- Cont inregistrat: 05 Oct 2012
- Mesaj Privat
- djtaotao
- 1,677 mesaje
- din 18 Jul 2007
- Sibiu
djtaotao
- Mesaje scrise: 1,677
- Masina:
- Cont inregistrat: 18 Jul 2007
- Mesaj Privat
Bunicu a scris:hai maistre ca te-am prins...
....cealalta expresie este corecta in forma "Marche Arriere"
....cealalta expresie este corecta in forma "Marche Arriere"
N-ai prins nimic. Din contra, m-ai scapat.
Forma corecta, cea din limba romana, este asa cum am scris initial: marsarier. Dex-online: http://dexonline.ro/definitie/mar%C8%99arier
Ce ai pomenit tu este originea franceza.
Bunicu a scris:am o banuiala ca te ocupi cumva cu limba si literatura... Romana
Negativ. Sunt inginer electromecanic. Profesez proiectare.