ideea e urmatoarea pe un omega a c20ne la baza am montat motorul de 3.0 24 de valve c30 se dupa un alt omega . ca si modificari aduse motorului l-am comprima si i-am usurat volanta .
acum problema este urmatoarea : am facut aprox 1500 km rodaj deoarece am schimbat cuzineti si segmenti si cand am vrut prima data sa vad ce poate am observat ca masina nu se tureaza cum trebuie adicca atunci cand ajung la 4000 rpm incepe sa se balbaie , daca o mai tin la tot acolo cateva secunde si accelerez din nou se ma tureaza cam 1000 rpm dupa care acelasi lucru , in plus de asta am check engine-ul aprins in bord de la prima cheie. acum parerea mea este ca problema ar fi pompa de benzina insa nu mai dispun de banii necesari sa o cumpar si dupa ce o montez sa vad ca nu era de la ea . daca as sti sigur nu ar fi o problmea.
aceasta din poze este masina
acum daca cineva a mai avut asemenea probleme l-as ruga sa posteze aici sau orice alte sfaturi sunt binevenite si a2-a problema daca are cineva tester pentru omega sau daca stie cineva sa faca acel test cu agrafa ma deplasez oriunde cu masina numai sa aflu ce are si de ce am check engine-ul aprins
va multumresc