- Fireking
- OP
- 293 mesaje
- din 09 Nov 2010
- Astra 2011 A17CDTI
- Bucuresti
Fireking
- Mesaje scrise: 293
- Masina: Astra 2011 A17CDTI
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 09 Nov 2010
- Mesaj Privat
salutare,
La voi, pe marginea cadranelor( vitezometru si rpm) ce lumina aveti? Va intreb pentru ca ma tot uit la filmulete pe net si vad ca exista lumina alba destul de puternica, la mine este o lumina rosie destul de slaba.
Si mai vreau sa va intreb referitor la faruri: cum se regleaza inaltimea lor si daca treptele de intensitate au o diferenta mare? adica eu am dat de la 2 la 3 si nu prea am vazut vreo diferenta...
Merci
La voi, pe marginea cadranelor( vitezometru si rpm) ce lumina aveti? Va intreb pentru ca ma tot uit la filmulete pe net si vad ca exista lumina alba destul de puternica, la mine este o lumina rosie destul de slaba.
Si mai vreau sa va intreb referitor la faruri: cum se regleaza inaltimea lor si daca treptele de intensitate au o diferenta mare? adica eu am dat de la 2 la 3 si nu prea am vazut vreo diferenta...
Merci
- bamo
- **
- 417 mesaje
- din 19 Sep 2010
- Astra 2010 A14XER
- Bucuresti
bamo
- Mesaje scrise: 417
- Masina: Astra 2010 A14XER
- Cont inregistrat: 19 Sep 2010
- Mesaj Privat
Lumina aceea alba o au variantele de echipare cosmo si sport sau daca ai butoanele de sport si tour.
Ca sa te convingi de trepte, aprinde farurile in dreptul unui zid si comuta de pe o treapta pe alta si ai sa vezi diferenta. Nu sunt trepte de intensitate (poate nu te-ai exprimat bine) sunt trepte de reglare pe inaltime, unde 0 este cel mai sus nivel iar 3 cel mai jos.
Ca sa te convingi de trepte, aprinde farurile in dreptul unui zid si comuta de pe o treapta pe alta si ai sa vezi diferenta. Nu sunt trepte de intensitate (poate nu te-ai exprimat bine) sunt trepte de reglare pe inaltime, unde 0 este cel mai sus nivel iar 3 cel mai jos.
- Fireking
- OP
- 293 mesaje
- din 09 Nov 2010
- Astra 2011 A17CDTI
- Bucuresti
Fireking
- Mesaje scrise: 293
- Masina: Astra 2011 A17CDTI
- Cont inregistrat: 09 Nov 2010
- Mesaj Privat