- Fumanchu
- OP
- 273 mesaje
- din 27 Jul 2005
- Kadett 1987 1.6i C16LZ
- Bucuresti
Fumanchu
- Mesaje scrise: 273
- Masina: Kadett 1987 1.6i C16LZ
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 27 Jul 2005
- Mesaj Privat
Ca urmare a discutiei: https://www.clubopel.com/vie...p?p=144233#144233
si avand in vedere ce am zis acolo...ca am ulei in vasul de expansiune si innegreste bujiile m-am hotarat sa bag masina intr-un service se imi faca motorul..segmentare.
Ma confrunt cu urmatoarea problema insa...am incercat la Grand Garage dar m-au refuzat...ca e prea veche...la Radacini la fel...cica e prea veche...
Voi posesori de kadett...care v-ati segmentat motoarele...unde v-ati dus ? Caut ceva bun si ieftin
Multumesc.
Rog nu mutati topicul chiar daca tine de probleme tehnice pentru ca numai un posesor de Kadett poate sa ma ajute.
si avand in vedere ce am zis acolo...ca am ulei in vasul de expansiune si innegreste bujiile m-am hotarat sa bag masina intr-un service se imi faca motorul..segmentare.
Ma confrunt cu urmatoarea problema insa...am incercat la Grand Garage dar m-au refuzat...ca e prea veche...la Radacini la fel...cica e prea veche...
Voi posesori de kadett...care v-ati segmentat motoarele...unde v-ati dus ? Caut ceva bun si ieftin
Multumesc.
Rog nu mutati topicul chiar daca tine de probleme tehnice pentru ca numai un posesor de Kadett poate sa ma ajute.
- apasaciu
- **
- 337 mesaje
- din 27 Nov 2006
- Astra 1995 X16XEL
- Bucuresti
apasaciu
- Mesaje scrise: 337
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Cont inregistrat: 27 Nov 2006
- Mesaj Privat
salutare !
eu iti recomand cu caldura service-ul asko (reprez honda) din giulesti .. e in cadrul fostei autobaze giulesti .. sunt numai mecanici destepti acolo .. sincer ii stiu pe toti .. isi fac treaba f bine si pretul pe ora la cazane ca ale noastre era ceva de genul 10 -11 euro .. acceptabil .. repara orice fel de masina in general .. eu mi-am facut motorul acolo (schimbat segementi , cuzineti , simeringuri , un piston -se rupsese etc si am aproape 30.000 km fara nici o problema ..f multumit am fost .. daca te intereseaza iti pot da un nr de tel al unui mecanic de acolo pt informatii
eu iti recomand cu caldura service-ul asko (reprez honda) din giulesti .. e in cadrul fostei autobaze giulesti .. sunt numai mecanici destepti acolo .. sincer ii stiu pe toti .. isi fac treaba f bine si pretul pe ora la cazane ca ale noastre era ceva de genul 10 -11 euro .. acceptabil .. repara orice fel de masina in general .. eu mi-am facut motorul acolo (schimbat segementi , cuzineti , simeringuri , un piston -se rupsese etc si am aproape 30.000 km fara nici o problema ..f multumit am fost .. daca te intereseaza iti pot da un nr de tel al unui mecanic de acolo pt informatii
- Fumanchu
- OP
- 273 mesaje
- din 27 Jul 2005
- Kadett 1987 1.6i C16LZ
- Bucuresti
Fumanchu
- Mesaje scrise: 273
- Masina: Kadett 1987 1.6i C16LZ
- Cont inregistrat: 27 Jul 2005
- Mesaj Privat
- apasaciu
- **
- 337 mesaje
- din 27 Nov 2006
- Astra 1995 X16XEL
- Bucuresti
apasaciu
- Mesaje scrise: 337
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Cont inregistrat: 27 Nov 2006
- Mesaj Privat
- mecaNIK
- 2,202 mesaje
- din 10 Jan 2007
- Insignia 2010 confidential
- Anglia
mecaNIK
- Mesaje scrise: 2,202
- Masina: Insignia 2010 confidential
- Cont inregistrat: 10 Jan 2007
- Mesaj Privat
daca vrei sa faci o treaba sa si tina...si mai ales daca uzurile motorului permit,fa o segmentare ,obligat si simeringuri supape iar tachetii verificati cu mare grija.Daca mecanicul este cooperant roaga-l sa-i desfaca si sa-i curete de mizeria care se strange in ei,si eventual sa mareasca putin presiunea la pompa de ulei.Stie el,de la supapa de suprapresiune.
Preturile pentru o operatiune bine facuta sunt cam 450 - 550 ron. daca-i mai putin e treaba de mantuiala,daca-i mai mult e deja prea scump pentru complexitatea motorului de kadett.
Preturile pentru o operatiune bine facuta sunt cam 450 - 550 ron. daca-i mai putin e treaba de mantuiala,daca-i mai mult e deja prea scump pentru complexitatea motorului de kadett.