doru2304 a scris:Am ajuns la service. Au reglat faza scurtã (s-au chinuit vreo 25 de minute).
Când am întrebat care a fost problema cu faza scurtã, rãspunsul a fost:
"- Becul a fost rãsucit... Nu trebuie sã-l schimbaþi, e bun. Acum faza scurtã merge bine, au reglat-o bãieþii."
Acum merge acceptabil.
Asta am crezut atunci...
Revin acum cu restul aventurii.
La primul drum, pe timpul nopþii, am avut marea neplãcere sã constat cã 9 maºini din 10, care veneau din contrasens, îmi dãdeau flashuri (ºi am mers vreo 40 de km pe un drum relativ aglomerat).
M-am reprogramat la acelaºi service OPEL. Am ajuns la data ºi ora respectivã ºi... stupoare. Tipul de la recepþie îmi spune cã-i pare rãu, dar nu au om la service pe parte electricã.
Am insistat sã-l regleze chiar ºeful de service (noroc cã avea ecuson ºi se plimba pe acolo) pentru cã este greºeala lor, care pe mine deja m-a costat destul timp ºi nervi (eu CT, reprezentanþã GL).
Au reglat farul în cele din urmã. L-am întrebat chiar pe cel care a fãcut operaþiunea care a fost starea în care l-a gãsit.
Rãspunsul acestuia:
"- A fost dereglat rãu..." 😶
EU: -Dar fraþilor, eu am venit la voi prima datã sã-l verificaþi ºi eventual reglaþi. Nicidecum "sã-l dereglaþi rãu". 😠
Concluzia: Acum îmi pare rãu cã nu v-am ascultat ºi sã fi încercat eu sã-l reglez.
PS. Cireºica de pe tort. Dupã aproape un an am observat cã au uitat sã monteze la loc dopul de cauciuc care permite accesul la unul din ºuruburile de reglaj. Am fost la ei (deci al treilea drum) ºi aproape cã am fãcut plecãciuni sã-mi dea un amãrât de dop.
Alt tip de la recepþie: "- Pãi sã vedem... poate nu a avut de la început... poate l-aþi pierdut dumneavoastrã..." 😶
Eu care nu m-am atins de nimic de fricã sã nu stric ceva.
Info.
Ambele becuri funcþioneazã bine mersi, chiar ºi acum dupã 23.000 km ºi la 2 ani de la "intervenþie".