- sorin_chiuzan
- OP
- 13 mesaje
- din 29 Jan 2010
- Vectra 2002
- Bistrita-Nasaud
sorin_chiuzan
- Mesaje scrise: 13
- Masina: Vectra 2002
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 29 Jan 2010
- Mesaj Privat
buna seara!
de ceva vreme am ceva probleme cu automatizarea temperaturii in interiorul masinii. masina este dotata cu dublu climatronic, iar pe partea stanga, cand e rece afara, nu se mai regleaza automat caldura in masina...imi intra aer cald la maxim, pana te scoate afara din masina. la tester mi`a dat o eroare de un senzor, din cate stiu este amplasat undeva sub volat in partea stanga, langa motorasul cu clapeta. ati mai intampinat problema asta? cum se poate rezolva?
de ceva vreme am ceva probleme cu automatizarea temperaturii in interiorul masinii. masina este dotata cu dublu climatronic, iar pe partea stanga, cand e rece afara, nu se mai regleaza automat caldura in masina...imi intra aer cald la maxim, pana te scoate afara din masina. la tester mi`a dat o eroare de un senzor, din cate stiu este amplasat undeva sub volat in partea stanga, langa motorasul cu clapeta. ati mai intampinat problema asta? cum se poate rezolva?
Schneider
- Mesaje scrise: 17
- Masina: Vectra 2001 y22dtr
- Cont inregistrat: 21 Aug 2010
- Mesaj Privat
eu am patit asa ....ai 2 tranzistori....care sunt dusi sau cel putin unul dintre ei....singura solutie ...dai clapeta cu tot cu pedala jos...ca sa poti ajunge la o cutie neagra unde e o placuta electronica cu cei 2 tranzistori.....te duci la un electronist.. tii schimba si ai scapat de problema.un tranzistor din ala e vreo 40 de lei...
- sorin_chiuzan
- OP
- 13 mesaje
- din 29 Jan 2010
- Vectra 2002
- Bistrita-Nasaud
sorin_chiuzan
- Mesaje scrise: 13
- Masina: Vectra 2002
- Cont inregistrat: 29 Jan 2010
- Mesaj Privat