- bogdan fronteristu'
- OP
- 250 mesaje
- din 06 Oct 2011
- Frontera 1996
- Prahova
bogdan fronteristu'
- Mesaje scrise: 250
- Masina: Frontera 1996
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 06 Oct 2011
- Mesaj Privat
2. Azi dimineata nu a mai vrut sa intre in nici o viteza. M-am enervat si am tras de maneta pana a carait ca dracu si a intrat. Am crezut ca o sa o rup. Vreo 10 min cat am mers pana la servici cu ea a intrat f greu in toate vitezele.
3. Zgomote pe dedesupt - o fi de la cardan? cand accelerez cateodata - nu tot timpul bate - eu banuiesc cardanul .
Asa o fi frate la toate jeepurile vechi sau o fi frontera cotetul suprem? - intrebare retorica
- Andrei_vl
- 753 mesaje
- din 27 Mar 2011
- Frontera 1995 23DTR
- Valcea
Andrei_vl
- Mesaje scrise: 753
- Masina: Frontera 1995 23DTR
- Cont inregistrat: 27 Mar 2011
- Mesaj Privat
2. Lichid de ambreiaj mai ai?
3. Cardan- flansa flexibila/ cruci cardanice
Frontera nu e cotetul suprem... m-am convins dupa ce am mers cu cateva masini laudate, nu dau nume, se nasc discutii...
P.S. Zici ca intra aproape " imposibil" in viteza si cand accelerezi tremura... sa fi atent daca nu cumva tremura cutia... si transmite vibratii in toata masina... Treaba asta am patit-o la ARO si era rupt ceva suport de pe la cutie... ( nu am auzit asa ceva la Frontera, dar poate " spargi tu gheata")...
- bogdan fronteristu'
- OP
- 250 mesaje
- din 06 Oct 2011
- Frontera 1996
- Prahova
bogdan fronteristu'
- Mesaj Privat
o las pe dreapta si o dau dracu. ca bani nu mai am acum sa dau 12 mil pe kit de ambreiaj. ma oftic ca doar ce-i terminasem de montat troliul ieri...
cip077- Suspendat
- 1,255 mesaje
- din 22 Feb 2009
- Frontera 2003 2,2 dth
- Prahova
cip077- Mesaje scrise: 1,255
- Masina: Frontera 2003 2,2 dth
- Cont inregistrat: 22 Feb 2009
- Mesaj Privat
- bogdan fronteristu'
- OP
- 250 mesaje
- din 06 Oct 2011
- Frontera 1996
- Prahova
bogdan fronteristu'
- Mesaj Privat
- cu intratul sau nientratul in viteza - nu mai aveam lichid borcaneleul de la pompa de ambreiaj. l-am completat , merge dar tot nu e f in regula ca nu trebuia sa-l piarda. Oricum acuma intra normal in viteza si stau cu ochiu' pe nivelul din borcanas.
- bataia puternica ca de ciocan cand treceam peste denivelari si era incarcata(adica 4 persoane) - tamponul de suprasarcina.
Cu "mersul in trei bujii" adica tremuratul cand accelerez nu i-am dat de cap si nici nu mai fac cercetari deocamdata , pe pricipiul "las-o ba ca merge asa". Vreau sa vad cat va merge pana crapa sau nu mai merge deloc.
A, si offtopic : multumesc lui Cip care m-a ajutat atat cu o tractare din Sinaia pe mai nimic cat si cu drumul pe care l-a facut la Ploiesti doar sa-mi zica ca-s vitel . Adica nu am lichid in borcanas. Mai rar asa oamnei. Serios.