DENYSS
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Astra 2008
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 30 Oct 2008
- Mesaj Privat
Salutare sper ca am nimerit unde trebuie
Am achizitionat in Dec 2008 un Asta H nou de la Radacini din Salajan Bucuresti ( 1.4/16v - 90 cai ) totule a fost ok pana acum 2luni cand intr-o dimineatza pregatindu-ma sa plec la servicu am observat ca nu mai pot sa :
1 . Deschid geamurile ( norocul meu ca geamurile spate sunt manuale )
2. Sa reglez oglinzile electrice
3. Sa utilizez stergator luneta
4. Stopuri de la masalier ( cele albe ) nu se mai aprind
5. Lumina de ceata este moarta si ea
Problema mare a mea este urmatoarea : nu am nici o Eroare in bord, sigurantele le-am verificat de 5 ori si sunt ok.
Daca poate sa-mi spuna si mi-e cineva daca sa mai lovit de problema asta si ce trebuie sa fac pentru a remedia defectiunea.
Ps: Cineva mi-a spus de calculatoru de confort sa nu fie ars dar daca era ars nu mai mergea nici Eco si-mi apareau si erorile in bord.
Va multumesc si astept un raspuns pt a sti la ce sa ma astept si ce trebuie sa fac mai departe ( nu prea vreau sa mai ajung la ei la Service pt ca au niste scoruri de cazi pe spate )
Revizie 60.000 km ( fara placute si fara bujii ) - 650 Ron ( ulei , toate filtrele ulei, polen, aer + verificare placute )
Am achizitionat in Dec 2008 un Asta H nou de la Radacini din Salajan Bucuresti ( 1.4/16v - 90 cai ) totule a fost ok pana acum 2luni cand intr-o dimineatza pregatindu-ma sa plec la servicu am observat ca nu mai pot sa :
1 . Deschid geamurile ( norocul meu ca geamurile spate sunt manuale )
2. Sa reglez oglinzile electrice
3. Sa utilizez stergator luneta
4. Stopuri de la masalier ( cele albe ) nu se mai aprind
5. Lumina de ceata este moarta si ea
Problema mare a mea este urmatoarea : nu am nici o Eroare in bord, sigurantele le-am verificat de 5 ori si sunt ok.
Daca poate sa-mi spuna si mi-e cineva daca sa mai lovit de problema asta si ce trebuie sa fac pentru a remedia defectiunea.
Ps: Cineva mi-a spus de calculatoru de confort sa nu fie ars dar daca era ars nu mai mergea nici Eco si-mi apareau si erorile in bord.
Va multumesc si astept un raspuns pt a sti la ce sa ma astept si ce trebuie sa fac mai departe ( nu prea vreau sa mai ajung la ei la Service pt ca au niste scoruri de cazi pe spate )
Revizie 60.000 km ( fara placute si fara bujii ) - 650 Ron ( ulei , toate filtrele ulei, polen, aer + verificare placute )
- CristianTM
- 3,710 mesaje
- din 15 Mar 2006
- Vectra 2005 Z19DTH
- Timisoara
CristianTM
- Mesaje scrise: 3,710
- Masina: Vectra 2005 Z19DTH
- Cont inregistrat: 15 Mar 2006
- Mesaj Privat
- jE
- 8,418 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,418
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
DENYSS
- Mesaj Privat
Salutare si multumesc pt raspunsul prompt din partea Dvs.
Masina este de clasa medie 14.900 am dat pe ea ) si are si REC am verificat si in porbagaj toate sigurantele par a fi ok
Eu zic sa merge sa fac o diagnoza ( puteti sa-mi recomande pe cineva in Buc ) nu vreau sa merg la N firme si fiecare sa-si dea cu parerea.
Va multumesc anticipat.
Masina este de clasa medie 14.900 am dat pe ea ) si are si REC am verificat si in porbagaj toate sigurantele par a fi ok
Eu zic sa merge sa fac o diagnoza ( puteti sa-mi recomande pe cineva in Buc ) nu vreau sa merg la N firme si fiecare sa-si dea cu parerea.
Va multumesc anticipat.
- CristiNistor
- **
- 263 mesaje
- din 29 Mai 2009
- Astra 2007 Z14XEP
- Bucuresti
CristiNistor
- Mesaje scrise: 263
- Masina: Astra 2007 Z14XEP
- Cont inregistrat: 29 Mai 2009
- Mesaj Privat
Uite aici ofera cineva fara bani. Are si nr de tel ceva mai jos pe prima pagina, vorbeste cu el si poate te ajuta.
Bafta
Bafta
DENYSS
- Mesaj Privat