...... nah ca am imbulinat-o !
Am luat de pe net o grila ,,sport,, ( ca cea de pe masina dar fara sigla) si azi am montat-o. Frumos.....incantat nevoie mare........ ma invart in jurul masinii si mi se lipesc ochii pe sigla spate. Literele cu ASTRA si 1.7 mi le-au furat ( am curatat cu putina benzina lipiciul si nici nu se cunoaste) ........ asa ca ma gandeam daca sa dau jos si cea de pe portbagaj. In fine ma hotarasc , dau o fuga in casa dupa nylon de pescuit ....revin si incep sa ,,firezez,, Vine frumos si la jumate se rupe firul. Baiat insistent , incerc iar ....iar se rupe firul. Vin atunci de jos in sus si la jumate iar se rupe firul.
......hmmmmm , deja aveam o presimtire sumbra ! ....apuc sigla cu mana si trag .... ca sa constat ca avea 2 picioruse pentru fixare ! Mah, imi venea sa mor ! ..... eram gata sa ma intind langa bordura de ciuda !
Ce naiba sa pun acolo acum ? Sigla n-as mai pune-o ........ dar nici cu cele 2 gaurele nu vreau sa raman. ( in primul rand cred ca va intra apa) Nici macar nu-s date simetrice ! Una e central si una aiurea , oblic in jos.
In mod normal se pot umple cu un haft rapid de sudura sau simplu chit daca nu-s mari dar astea necesita vopsit ....si asta-i planuit la vara !
N-am facut poza ca n-am mai avut nervi sa urc pana la 4 dupa aparat. Am pozat insa sigla , MACAR SA NU MAI PATEASCA SI ALTII !
Am pozat partea cu buretele si din profil sa se vada piciorusele .......'tu'le piciorusele masii !
PS - am masurat grosimea picioruselor ..... unul are 2 mm si celalalt are 5 in pozitia maxima ca e profilat in forma de cruce. Avand in vedere ca in gaurile de pe portbagaj avea un joc maricel , inseamna ca gaurile sint macar cu 0.5 mm mai mari in diametru. Adica se vad de la coltu' strazii.